adete 5 gün kala idrar testi sonuç verirmiii??? :)

tazegelin5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
245
49
118
adetme 5 gün var test yapsam çıkarmı :) ?
KIzzlar bugün eczacıdan test çubuğu aldım yapsam çıkarmı dedim adetten hemen sonra ilişki olduysan çıkar dedi ama adetime 11 gün kala kan testi yaptırdım çıkmadı dedim kadın aynen şunu dedi bende yaptırdım kan testi pozitifti ertesi gün baktılar bebek yoktu dedi güvenme dedi o testlere şimdi benim sorumm adetime yarın bulunduğum günü saymazsam 5 gün var yapsam çıkarmı yarın sabah yapmak istiyorumda :26::26:

tatlım adetinibekle benm de adetm 2 ğün geçtiği halde çıkmadı 6cı günüyaptımda çıktı umudunu kırıosun boş yere 5 gün önden yapman çok erken bence

tatlım adetinibekle benm de adetm 2 ğün geçtiği halde çıkmadı 6cı günüyaptımda çıktı umudunu kırıosun boş yere 5 gün önden yapman çok erken bence

cnm bide birşey daha sorucam şu kan testindeki refarans aralığı 5 yazıyordu sonuç 0 çıktı yani sonucum 4 bile çıksa 5 ten küçükse referasn yüzünden 0 mı oluyor?

Ben 5 gun once yapmistim ve cift cizgiyi gormustum. Bi dene derim ama tek cizgi gorursen de moralini bozma, regl gununden 1gun sonra tekrar yaparsin nasilsa.. insallah gonlunce olur..

Ben 5 gun once yapmistim ve cift cizgiyi gormustum. Bi dene derim ama tek cizgi gorursen de moralini bozma, regl gununden 1gun sonra tekrar yaparsin nasilsa.. insallah gonlunce olur..

cnm birşey sorucam şu kan etstlerindeki referasn aralığı nedir ebnimkinde referas aralığı 5 ayzıyordu sonucum 0 çıktı yani 4 bile olsa 5 ten küçükse 0 mı gözüküyor?

canım merhaba;

ben ocak 10 da reglı olmam lazımdı ama dayanamadım 6 ocakta yaptım negatıf cıktı,sonra dedimki reglim geçsin bide öyle yapim 17 ocakta ıdrar testı yaptım sonuc pozıtıftı ,oyuzden reglının geçmesını bekle,
hayırlısıyla hamile kalırsın inş. rabbim tüm bebeiş isteyenlerın duasını gerı cevırmesın inş.

cnm birşey sorucam şu kan etstlerindeki referasn aralığı nedir ebnimkinde referas aralığı 5 ayzıyordu sonucum 0 çıktı yani 4 bile olsa 5 ten küçükse 0 mı gözüküyor?
Hayir o kan testi 3 le 5le diil en kotu 180lerde gozukmesi lazim ki sonuc pozitif olsun. 3 ve 5 hcg hormonu zaten negatiftir

Ben regl olmadan 2gun once kan vermistim 160cikmisti. Ovulasyon doneminden hemen sonra bile kan versen 5in cok cok uzerinde cikar. Bizde 3ay gebe kalmam icin calismistik.. 3ay bile cok uzun gelmisti bize. Cok iyi anliyorum seni. Allah insallah en kisa zamanda gonlune gore versin. Benim kendimce tavsiyem, sende esinde guzel saglikli beslenin. Cok faydasi oldugunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…