B bilgesevgisi Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2024 3 0 27 Bugün 15:20 Konu Sahibi bilgesevgisi #1 Merhaba arkadaşlar adete 5 gün var kan testi 1.20 çıktı yükselme imkani var mı?
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 2.877 2.990 29 Bugün 15:21 Konu Sahibi bilgesevgisi #2 Erken vermişsiniz regli gününüzde regli olmazsanız tekrar kan verin
B bilgesevgisi Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2024 3 0 27 Bugün 15:23 Konu Sahibi bilgesevgisi #3 payedar .!.: Erken vermişsiniz regli gününüzde regli olmazsanız tekrar kan verin Genişletmek için tıkla... Peki yumurtlamadan 10 gün sonra verdim ama 1.20 çıktı aylardır bekliyorum mutlu haberi bu ay ovulasyon testi denedim ama 1.20 cıktı
payedar .!.: Erken vermişsiniz regli gününüzde regli olmazsanız tekrar kan verin Genişletmek için tıkla... Peki yumurtlamadan 10 gün sonra verdim ama 1.20 çıktı aylardır bekliyorum mutlu haberi bu ay ovulasyon testi denedim ama 1.20 cıktı
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 2.877 2.990 29 Bugün 15:25 Konu Sahibi bilgesevgisi #4 bilgesevgisi .!.: Peki yumurtlamadan 10 gün sonra verdim ama 1.20 çıktı aylardır bekliyorum mutlu haberi bu ay ovulasyon testi denedim ama 1.20 cıktı Genişletmek için tıkla... Yani ovuslasyın yumurta takibine yarar illa ki hamilelik oluşacağının garantisi yok ama erken test vermişsiniz dediğim gibi regli gününüzü bekleyin eğer regli olmazsanız tekrar kan verirsiniz
bilgesevgisi .!.: Peki yumurtlamadan 10 gün sonra verdim ama 1.20 çıktı aylardır bekliyorum mutlu haberi bu ay ovulasyon testi denedim ama 1.20 cıktı Genişletmek için tıkla... Yani ovuslasyın yumurta takibine yarar illa ki hamilelik oluşacağının garantisi yok ama erken test vermişsiniz dediğim gibi regli gününüzü bekleyin eğer regli olmazsanız tekrar kan verirsiniz