- Konu Sahibi pinkhouse34
-
Inşallah canım..sevmedim ben bu arada kalma sürecini ya inşallah tez zamanda alırız mutlu haberi. Bende mide yanmasi vardı, dün gece ve bu sabah bulanti başladi.Ben bu ay hic spora gitmedim canim doktor olmaz dedi ama bu ay hamile kalamazsam tekrar eski duzenime donup sporuma gidicem. Benim normalde midem asiri hassastir ama hic oyle bisey yok, pek hamile gibi hissetmiyorm daha cok adet olcakmisim hissiyati var. direk alenen bir belirti hissetsem test yapmaya cesaret bulurum ama hic belirti hissetmiyorum. Ben denemenin oncesindeki ay bile agri kesici hic icmedim hatta tiroid ilacim ve folik asit haric bisey icmiyorum. Bakalim elbet olur Allahin izni ile ama zamani ne zaman bilmiyoruz
Ben de suan bat beklerken spor olarak sadece yürüyüş ve kendi kendime hafif mat egzersizleri yapıorum spor salonunda. bir de yoga bazen..umarım sakıncası olmaz zaten 6 senedir aktif ve düzenli olarak spor yapıyorum..bende hafif bulantı var ama çok kendimi dinlememeye çalışıyorum. Diyorum belki üşütmüşsündür ondandır kimbilir.Ben bu ay hic spora gitmedim canim doktor olmaz dedi ama bu ay hamile kalamazsam tekrar eski duzenime donup sporuma gidicem. Benim normalde midem asiri hassastir ama hic oyle bisey yok, pek hamile gibi hissetmiyorm daha cok adet olcakmisim hissiyati var. direk alenen bir belirti hissetsem test yapmaya cesaret bulurum ama hic belirti hissetmiyorum. Ben denemenin oncesindeki ay bile agri kesici hic icmedim hatta tiroid ilacim ve folik asit haric bisey icmiyorum. Bakalim elbet olur Allahin izni ile ama zamani ne zaman bilmiyoruz
Inşallah canım..sevmedim ben bu arada kalma sürecini ya inşallah tez zamanda alırız mutlu haberi. Bende mide yanmasi vardı, dün gece ve bu sabah bulanti başladi.
Ben de suan bat beklerken spor olarak sadece yürüyüş ve kendi kendime hafif mat egzersizleri yapıorum spor salonunda. bir de yoga bazen..umarım sakıncası olmaz zaten 6 senedir aktif ve düzenli olarak spor yapıyorum..bende hafif bulantı var ama çok kendimi dinlememeye çalışıyorum. Diyorum belki üşütmüşsündür ondandır kimbilir.
Laboquick in normal (erken olmayan) testlerinden yaptım bu sabah ama görünürde bir şey yok..
Normalde migreni olan biriyim ve ilaç alamama olayı beni çok strese sokuyor çünkü ben yanımda apranax plus ım olmayınca bile stres oluyorum ya başım ağrırsa diye.. O yüzden Allah'ım nolur hayırlı ve sağlıklı zamanda ama çok uzatmadan olsun.
Benim arkadaşım adetine 4 kala kanda öğrenmişti. 5 gibi bir değerdi
Kızlar benimde son 1 günüm adet olmama.. henüz test yapmak istemiyorum geçen sefer adet tarihinden çok önce öğrenmiştik ve 5. Haftada kaybettik üzerinden bir yıl geçti.. Şimdi ilk denememiz garip duygular içindeyim kendimi çok kaptırıp üzülmek istemiyorum
Ben de senin yasadıgın seyın bır benzerini yasadım canım 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ben adetım 3 gun gecınce kan vermiştim 3300 cıkmış tı degerım ama benım hamileliğim ilk kese gözüktüğünde de rısklı ydı keseden büyük bir kanama alanı vardı sebeb bu muydu bılmıyorum ama kaybettim bebeğimi su an hamıle kalsam tekrardan ınan sevınmem hep diken üstünde olurum yasayacak mı dıyeKızlar benimde son 1 günüm adet olmama.. henüz test yapmak istemiyorum geçen sefer adet tarihinden çok önce öğrenmiştik ve 5. Haftada kaybettik üzerinden bir yıl geçti.. Şimdi ilk denememiz garip duygular içindeyim kendimi çok kaptırıp üzülmek istemiyorum
Doktor tekrar deneyebilirsiniz demişti fakat Evliliğimizin daha 2. Ayıydı sonrasında psikolojik olarak karı koca kendimizi buna hazır hissetmedik bi kaç ay daha sonra da iş çalışma durumu derken aradan 1 yıl geçti.. Geçen yıl babalar günüydü kaybettiğimizdeözel değilse merak ettim üzerine 1 yıl neden beklediniz
Şuan aynı şekildeyim sevinç merak hüzün ve tedirginlik hepsi bir arada Rabbim den hayırlısını istiyorumBen de senin yasadıgın seyın bır benzerini yasadım canım 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ben adetım 3 gun gecınce kan vermiştim 3300 cıkmış tı degerım ama benım hamileliğim ilk kese gözüktüğünde de rısklı ydı keseden büyük bir kanama alanı vardı sebeb bu muydu bılmıyorum ama kaybettim bebeğimi su an hamıle kalsam tekrardan ınan sevınmem hep diken üstünde olurum yasayacak mı dıye
Doktor tekrar deneyebilirsiniz demişti fakat Evliliğimizin daha 2. Ayıydı sonrasında psikolojik olarak karı koca kendimizi buna hazır hissetmedik bi kaç ay daha sonra da iş çalışma durumu derken aradan 1 yıl geçti.. Geçen yıl babalar günüydü kaybettiğimizde
Amin inşallah güzel haberler alırsam burdan haber ederim :) Cuma gününe kadar olmazsam kan vermeyi düşünüyorum bakalım nasip ne gelirse Allahtan :)inş sağlıklı güzel bir hamileliğin olsun hayırlısıyla
Ayne mutluluk yasarım tekrardan hamile olursam ama buruk bir sevinç olur çünkü yıne kaybedebilirimŞuan aynı şekildeyim sevinç merak hüzün ve tedirginlik hepsi bir arada Rabbim den hayırlısını istiyorum
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)Ayne mutluluk yasarım tekrardan hamile olursam ama buruk bir sevinç olur çünkü yıne kaybedebilirim
İnşâllah duayla sabırla her sey olur Allah sabredenlerle beraberdirSağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)
Canım hayırlı güzel sonuçlar al inşallah. İnşallah artık gelmiştir bebişin. Bizi haberdar etKızlar kan verdim dua edin nolur girdim doktorun yanina ultrasona aldi rahim kalinlasmis dedi gebelik olabilir ama kucuk olduğu icin gozukmeyebilir kan ver dedi verdim beklemedeyim A AloeeVeraaDream1988
Kızlar kan verdim dua edin nolur girdim doktorun yanina ultrasona aldi rahim kalinlasmis dedi gebelik olabilir ama kucuk olduğu icin gozukmeyebilir kan ver dedi verdim beklemedeyim A AloeeVeraaDream1988
Yok malesef olmadi çok heycanliyim umudum coktu ama 0.02 çıktı gerçi 2 gün var adete ama ne biliyim ya çok kötü oldum A AloeeVeraaDream1988
O bormal 2 secenek var ya hamilelik yada adet olmakrahim kalınlaşması normal miymiş peki?
olsun uzulme yapabileceğimiz birşey yok önümüzdeki aylara bakacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?