Gebeliğe Hazırlık ADETE 5 GUN KALA BELIRTILLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım..sevmedim ben bu arada kalma sürecini ya inşallah tez zamanda alırız mutlu haberi. Bende mide yanmasi vardı, dün gece ve bu sabah bulanti başladi.
Ben de suan bat beklerken spor olarak sadece yürüyüş ve kendi kendime hafif mat egzersizleri yapıorum spor salonunda. bir de yoga bazen..umarım sakıncası olmaz zaten 6 senedir aktif ve düzenli olarak spor yapıyorum..bende hafif bulantı var ama çok kendimi dinlememeye çalışıyorum. Diyorum belki üşütmüşsündür ondandır kimbilir.
Laboquick in normal (erken olmayan) testlerinden yaptım bu sabah ama görünürde bir şey yok..
Normalde migreni olan biriyim ve ilaç alamama olayı beni çok strese sokuyor çünkü ben yanımda apranax plus ım olmayınca bile stres oluyorum ya başım ağrırsa diye.. O yüzden Allah'ım nolur hayırlı ve sağlıklı zamanda ama çok uzatmadan olsun.

Bende hasta oldum kulagim ve sag tarafimda disim agriyor onun halsizligi sanirim iki gundur pertim ilacta icemiyorum. Ama beni en cok hamile olmadigimi dusunduren sey, herseye midesi bulanan bi insanim normalde asiri hassasim ama hic oyle bir belirtim yok suan.. test yapmicam gecikmeden :/

Benim arkadaşım adetine 4 kala kanda öğrenmişti. 5 gibi bir değerdi

eğer hamileysek 4 kala kanda çıkarda işte insan umutlanmak istemiyor sonucu hüsranda olabiliyor çünkü. (arkadaşın tam başında yakalamış 1 gün önce gitse negatif görürdü)

Kızlar benimde son 1 günüm adet olmama.. henüz test yapmak istemiyorum geçen sefer adet tarihinden çok önce öğrenmiştik ve 5. Haftada kaybettik üzerinden bir yıl geçti.. Şimdi ilk denememiz garip duygular içindeyim kendimi çok kaptırıp üzülmek istemiyorum

özel değilse merak ettim üzerine 1 yıl neden beklediniz

Ben de senin yasadıgın seyın bır benzerini yasadım canım 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ben adetım 3 gun gecınce kan vermiştim 3300 cıkmış tı degerım ama benım hamileliğim ilk kese gözüktüğünde de rısklı ydı keseden büyük bir kanama alanı vardı sebeb bu muydu bılmıyorum ama kaybettim bebeğimi su an hamıle kalsam tekrardan ınan sevınmem hep diken üstünde olurum yasayacak mı dıye

özel değilse merak ettim üzerine 1 yıl neden beklediniz
Doktor tekrar deneyebilirsiniz demişti fakat Evliliğimizin daha 2. Ayıydı sonrasında psikolojik olarak karı koca kendimizi buna hazır hissetmedik bi kaç ay daha sonra da iş çalışma durumu derken aradan 1 yıl geçti.. Geçen yıl babalar günüydü kaybettiğimizde

Şuan aynı şekildeyim sevinç merak hüzün ve tedirginlik hepsi bir arada Rabbim den hayırlısını istiyorum

inş sağlıklı güzel bir hamileliğin olsun hayırlısıyla

Şuan aynı şekildeyim sevinç merak hüzün ve tedirginlik hepsi bir arada Rabbim den hayırlısını istiyorum
Ayne mutluluk yasarım tekrardan hamile olursam ama buruk bir sevinç olur çünkü yıne kaybedebilirim

Kızlar kan verdim dua edin nolur girdim doktorun yanina ultrasona aldi rahim kalinlasmis dedi gebelik olabilir ama kucuk olduğu icin gozukmeyebilir kan ver dedi verdim beklemedeyim A AloeeVeraa Dream1988
Canım hayırlı güzel sonuçlar al inşallah. İnşallah artık gelmiştir bebişin. Bizi haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…