Gebeliğe Hazırlık ADETE 5 GUN KALA BELIRTILLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla tatlim benim supheler daha bi artti çünkü temizlik yapinca egilip kalkinca kasiklarim batiyor sizliyor ama farkediyorum egilince batmalari ayy gozlerim doldu bian yalvardim rabbime insallah inslalah bosa cikmaz insallah umutlarim gercek hayallerimm gercek olmustur
Insallah insallah ❤

Meraba canim evet adetin 4. Günü basladim ben hayita geç elime ulaştı ondan geciktim ama sen ilk gunu basla 1 fincan kaynamis suyu çezveye aldim 1 tatli kasigi havanda ezildigi kadr yeterli iyice ezilmiyor sert çünkü kaynayan suya attım 1 tasim kaynadi demlemeye aldim 3 4 dk sonra süzüp iliyana kadr beklettim 1 dikiste icitm tadı aci sıcak asla icilmez sabah aksam ictim 20 gun içtim biraktim şimdi adeti bekliyorum son 3 gün insalalh ise yaramistir okdr çok arastrdimki hayiti kullanan ve hamile kalan çok.insallh banada yaramistir mucziem gelmstr sanada vesile olur inslalh eğer hamile kaldysam evvel allahin izni sonra verdigi nimetlerin yani hayit suyunun sifasi ile insallah hamile kalmisimdi yarın kan vericem bakalim belirtilerim var aslında inşallah boşa cikmaz belirtilerim bebegimin mujdesidir...
Çok teşekkür ederim. Allah inşallah nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla. Ben 1 ay boyunca içileceğini okumuştum da ondan sordum. Hamile olduğunuzu öğrenince bırakabilirsiniz diyordu. Kaçıncı gündesiniz bilmiyorum ama kanda çıkabiliyor adete bikaç gün kala

Ovulasyon kullandnmi canm adetten sonra bende eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay hayita devam ve ovu testine baslayacagim

Evet bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim 14. Gün yumurtlamayi gördüm, simdi sonucu bekliyorum merakla.
Benim ovulasyon testi ile takvim uygulamalarindaki tarihler ayni çıktı ama cok farkli çıkanlar da oluyormus.

Çok teşekkür ederim. Allah inşallah nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla. Ben 1 ay boyunca içileceğini okumuştum da ondan sordum. Hamile olduğunuzu öğrenince bırakabilirsiniz diyordu. Kaçıncı gündesiniz bilmiyorum ama kanda çıkabiliyor adete bikaç gün kala
[/QUOTE]

Ben adete 1 hafta kala biraktm canm bugün 28. Günüm 2 gün kaldi

Selam kizlar,
Benim adetime 5 gün kaldı psikolojik midir bilmiyorum ama kasıklarımda ve belimde ağrı var. Ovulasyon testi ile takip etmeyi planliyorum son 5 günü:KK25: ovulasyon testi ile ogrenen cok kisi var ben de bir şansımı deneyeyim. Cok merak ediyorum

benim geçen ay adetime 2 gün kala falan ovu testim çok koyuydu ikisi aynı gibiydi o yüzden hayatta inanmıyorum ona

Evet bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim 14. Gün yumurtlamayi gördüm, simdi sonucu bekliyorum merakla.
Benim ovulasyon testi ile takvim uygulamalarindaki tarihler ayni çıktı ama cok farkli çıkanlar da oluyormus.

bende de uygulama ile tutuyor..

benim geçen ay adetime 2 gün kala falan ovu testim çok koyuydu ikisi aynı gibiydi o yüzden hayatta inanmıyorum ona

Benim suan adetime 5 gün var. Bugun aksam ovulasyon testi tek cizgi çıktı. forumlarda boyle ogrenen cok kisi var ama az bile yanilma payi üzebilir tabi haklisiniz , siz böyle söyleyince acaba devam etmesem mi diye düşündüm

[QUOTE="pinkhouse34, post: 60408474, member: 922552"
Kızlar yarın kan vericem dua edin pozitif çıksın ya çok heyecanliyim
[/QUOTE]

İnsallahh pozitif olur Allah gönlünüze göre versin :anneadayı:
Adetiniz gecti mi ? Kac gun oldu?

bende de uygulama ile tutuyor..
Senin bat ını bende heyecanla bekliyorum Damla. Benim 7 temmuz..7 temmuzda predictor early test yapmayı düşünüyorum. Buarada dün gece benim uykudan uyandıran mide bulantim oldu ama söyle diyim yatakta bulaniyo mesela yan dönünce hafif azalıyo gibi. Öyle aşırı rahatsız edici değil. Birde bas agrisi vardi.Bilmiyorum çok heyecanla bekliyorum ama bu süreç ne zormus inşallah kısa sürede hamile kalırız..mesela o an ilaç almak istedim ama içememek çok kötü..2 gün önce bi parol içtim artık mecbur baş ağrısından gene. Sporuma rahat gidemiyorum ve ilaç alamamak çok beni strese sokuyor. Eşim de fazla kasıyorsun diyo. Bilmesem rahat olurum da bile bile nasıl mesela ilaç alayım ya da spora gidip 40 dk ayakta ziplayayim ya da ağırlık kaldırayım..

Bebek yapma aşamasında (yani henüz daha ortada bisey yokken ama ihtimal varken) eşlerinizin tutumu nasıl kızlar? Üstünüze düşüyorlar mu yoksa her zaman ki gibi mi davranıyorlar?

[QUOTE="pinkhouse34, post: 60408474, member: 922552"
Kızlar yarın kan vericem dua edin pozitif çıksın ya çok heyecanliyim

İnsallahh pozitif olur Allah gönlünüze göre versin :anneadayı:
Adetiniz gecti mi ? Kac gun oldu?
[/QUOTE]
Yok kuzum 2 gün var ama hastanede isim var gitmişken vereyim dedim belirtilerim çok ama

Senin bat ını bende heyecanla bekliyorum Damla. Benim 7 temmuz..7 temmuzda predictor early test yapmayı düşünüyorum. Buarada dün gece benim uykudan uyandıran mide bulantim oldu ama söyle diyim yatakta bulaniyo mesela yan dönünce hafif azalıyo gibi. Öyle aşırı rahatsız edici değil. Birde bas agrisi vardi.Bilmiyorum çok heyecanla bekliyorum ama bu süreç ne zormus inşallah kısa sürede hamile kalırız..mesela o an ilaç almak istedim ama içememek çok kötü..2 gün önce bi parol içtim artık mecbur baş ağrısından gene. Sporuma rahat gidemiyorum ve ilaç alamamak çok beni strese sokuyor. Eşim de fazla kasıyorsun diyo. Bilmesem rahat olurum da bile bile nasıl mesela ilaç alayım ya da spora gidip 40 dk ayakta ziplayayim ya da ağırlık kaldırayım..

Ben bu ay hic spora gitmedim canim doktor olmaz dedi ama bu ay hamile kalamazsam tekrar eski duzenime donup sporuma gidicem. Benim normalde midem asiri hassastir ama hic oyle bisey yok, pek hamile gibi hissetmiyorm daha cok adet olcakmisim hissiyati var. direk alenen bir belirti hissetsem test yapmaya cesaret bulurum ama hic belirti hissetmiyorum. Ben denemenin oncesindeki ay bile agri kesici hic icmedim hatta tiroid ilacim ve folik asit haric bisey icmiyorum. Bakalim elbet olur Allahin izni ile ama zamani ne zaman bilmiyoruz

Ben bu ay hic spora gitmedim canim doktor olmaz dedi ama bu ay hamile kalamazsam tekrar eski duzenime donup sporuma gidicem. Benim normalde midem asiri hassastir ama hic oyle bisey yok, pek hamile gibi hissetmiyorm daha cok adet olcakmisim hissiyati var. direk alenen bir belirti hissetsem test yapmaya cesaret bulurum ama hic belirti hissetmiyorum. Ben denemenin oncesindeki ay bile agri kesici hic icmedim hatta tiroid ilacim ve folik asit haric bisey icmiyorum. Bakalim elbet olur Allahin izni ile ama zamani ne zaman bilmiyoruz
Tiroid ilacı kullaniyorum yazmışsınız dikkatimi cekti ben de haşimatoluyum degerlerimi henuzz kontrol altina alamadik o nedenle de biraz endiseliyim. siz ne icin kullaniyorsunuz ilac?

Bebek yapma aşamasında (yani henüz daha ortada bisey yokken ama ihtimal varken) eşlerinizin tutumu nasıl kızlar? Üstünüze düşüyorlar mu yoksa her zaman ki gibi mi davranıyorlar?
Bİz henüz 2 aydir bebek istiyoruz. İlk ay acemiligin verdigi heyecanla hamileymisim gibi ilgi gosterdi :) ama sonrasi daha üzücü oluyor. O yuzden suan pek sohbetini bile etmemeye çalışıyoruz akışına bıraktık her zamanki gibi davranıyor.

Bİz henüz 2 aydir bebek istiyoruz. İlk ay acemiligin verdigi heyecanla hamileymisim gibi ilgi gosterdi :) ama sonrasi daha üzücü oluyor. O yuzden suan pek sohbetini bile etmemeye çalışıyoruz akışına bıraktık her zamanki gibi davranıyor.

Ayniyiz surectede tepkilerde de :)

Benim ki de öyle..ama mesela başım ağrıyor diyorum ilaç il falan diyor..hicbir şeyden haber yok..ilaç olur mi hiç.
Bide ağır kaldırma falan da demiyor. Sinirleniyorum bazen..

Back