Gebeliğe Hazırlık ADETE 5 GUN KALA BELIRTILLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya alakasiz olacak ama.profil resmi durup dururken degisen var mi ya sabah baskanbseydi smdi baska bisey smdide 2 cocuk olms bak evrenin mesajina bak 😂

Gunaydin kizlar koca bir hic bu sabah yine ilk idrar maalesef erken comfort marka bize yine asilama yolu gorundu dosyayi ekleyecegim

20190630_052544.jpg
artk daha da cikmaz yani intihar❤ben
Buruldum yine yaa 😖 yapma diyorum kendime her ay yapma atacam kalan testleri

Bat a su anda 5 kaldi canim kacinci ay derken anlayamdm canim gebelik mi olmamasi mi

E daha cok varmis benimde 4 var bence cikmayabilir dur bakalim. Yapma test falan bat a kdr bence. Ksc aydir deniyorsun demek istemistim♥️ Ben gunum gecince bile adet olmazsam test yapmicam gecen ay bir suru test yaptm cok uzuldum😀

E daha cok varmis benimde 4 var bence cikmayabilir dur bakalim. Yapma test falan bat a kdr bence. Ksc aydir deniyorsun demek istemistim♥ Ben gunum gecince bile adet olmazsam test yapmicam gecen ay bir suru test yaptm cok uzuldum😀
Ay mi 😂 6 yildir canimm😋😋 1 tane var cok sukur de 2. Yi bekliyoruz yine yapmak gecti aklimdan da bekleycem cinim sen de bekle dogru karar bi daha toptan gebelik testi almam koliyle 😂😂😂

Kızlar gün yaklaştı nasilsinz belirtiler nasil yarın hastaneye gidicem son 2 gün kala test ve kan vericem off çok heycanliyim

Selam kizlar,
Benim adetime 5 gün kaldı psikolojik midir bilmiyorum ama kasıklarımda ve belimde ağrı var. Ovulasyon testi ile takip etmeyi planliyorum son 5 günü:KK25: ovulasyon testi ile ogrenen cok kisi var ben de bir şansımı deneyeyim. Cok merak ediyorum

merhaba hayıt tohumunu nasıl kullandınız acaba. yani ne zaman başladınız adetle mi ne kadar süre kullndınız
Meraba canim evet adetin 4. Günü basladim ben hayita geç elime ulaştı ondan geciktim ama sen ilk gunu basla 1 fincan kaynamis suyu çezveye aldim 1 tatli kasigi havanda ezildigi kadr yeterli iyice ezilmiyor sert çünkü kaynayan suya attım 1 tasim kaynadi demlemeye aldim 3 4 dk sonra süzüp iliyana kadr beklettim 1 dikiste icitm tadı aci sıcak asla icilmez sabah aksam ictim 20 gun içtim biraktim şimdi adeti bekliyorum son 3 gün insalalh ise yaramistir okdr çok arastrdimki hayiti kullanan ve hamile kalan çok.insallh banada yaramistir mucziem gelmstr sanada vesile olur inslalh eğer hamile kaldysam evvel allahin izni sonra verdigi nimetlerin yani hayit suyunun sifasi ile insallah hamile kalmisimdi yarın kan vericem bakalim belirtilerim var aslında inşallah boşa cikmaz belirtilerim bebegimin mujdesidir...

Selam kizlar,
Benim adetime 5 gün kaldı psikolojik midir bilmiyorum ama kasıklarımda ve belimde ağrı var. Ovulasyon testi ile takip etmeyi planliyorum son 5 günü:KK25: ovulasyon testi ile ogrenen cok kisi var ben de bir şansımı deneyeyim. Cok merak ediyorum
Ovulasyon kullandnmi canm adetten sonra bende eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay hayita devam ve ovu testine baslayacagim

Naptnz kizlar durumlar nasil
Valla tatlim benim supheler daha bi artti çünkü temizlik yapinca egilip kalkinca kasiklarim batiyor sizliyor ama farkediyorum egilince batmalari ayy gozlerim doldu bian yalvardim rabbime insallah inslalah bosa cikmaz insallah umutlarim gercek hayallerimm gercek olmustur

Back