Gebeliğe Hazırlık ADETE 5 GUN KALA BELIRTILLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı günümüz çok heycanliyimmmm varmı belirtinnnnn

Bu ay 2. Denemem gecen ay bende cok heyecanliydim olmayinca bu ay hic belirti aramiyorum hatta testte yapmicam. Adet olcakmisim gibi alt kisimda hsfif hafif baski hissi var... zaten bence belirtiler 5. Haftada falan basliyor asil. Senin?

Benim de adetten 3 gün sonra peşpeşe 3-4 gün aşırı beyaz akintim oldu bu kadar çabuk yumurtlama olabilir mi acaba ve bu kadar uzar mi ki ?

Beyaz akinti normal olabilen bir akintiymis gebelik belirtisi olan akinti ya pembe lekelenme ya da seffaf yumurtlama akintisi gibi olanmis. Kadin dogum doktoru bir arkadasimin yazisinda okumustum.

Benim de 6 kaldi sayilir bugunu saymiyorum midem de cok kazinma var kasik agrim cok fazla gerginlk siskinlik smdi test yaptm normal.belli belirsiz bir siliklik golge gbi yarin sabahtan erken gebelik testi yapacagm.psikolojkte olablr rabbim hepimizin kucagini doldursun

Of of belirsizlik çok kötü ya ama hayirlisi insalalh varidir benimde kasik agrim var batma yaşıyorum göğüs agrisi bakalim inşallah mucizem benimledir

Valla kizlar beyazimsi akintim varda o hep oluyor ztn, rahim agrisi var adet agrisi gibi en sevmedigim sey malesef oda hep oluyor. Istahim acildi ztn adet oncesi gozum biraz doner. Tek garip sey karnim cok sis ama kilosal degil cok dikkat ediyorum ztn yediklerime ama bi siskinlik var. bu arada ben hic oldu gibi hissetmiyorum , testide gecikmeden ..
Adet tarihlerim: 2 nisan, 2 mayis , 4 haziran
Umarim bosa sarkmaz ileriye dogru

testini atsana buraya silikte olsa goruruz

Merhaba kızlar, benim bugün itibariyle 2 günüm kaldı. Bir kimyasal gebelik geçirdim ama aylar geçti üzerinden belirtisi neydi unuttum bile. Geçen ay kimyasal gebelikten sonra korunmayı bıraktık ama olmadı. Bu ay adetim bitince hayıt tohumu alıp içtim ama düzenli değil. Bir kaç gündür kasıklarımda ağrılar var. Göğüs hassasiyetini değinmiyorum bile geçen ay o kadar umutlanmıştım ki adet ağrılarıyla çok benzetildiği için. Kimyasal gebeliğimde bir hafta öncesi belki çıkar umuduyla kan testi yaptırmıştım negatifti. Günüm geçince idrar testiyle ilk öğrendim sonra kan testiyle pozitif olmuştu maalesef kimyasal oldu. İki gün öncesinde test yapılsa acaba sonuç çıkar mı? Bir yanım bekle olacaksa olur diyor diğer yanım bir an önce öğrenmek istiyor yoksa bile umutlanmayayım hiç diyor. Yarın sabah test yapsam mı?

Yaaa maşallah hamilesiniz bende ilk gebeliğimi böyle öğrenmiştim silik ikinci çizgi
Keske emin olablsem daha 6 gun var reglime bi kac ay once de bozuk teste denk geldim insallah dediginiz gibidir pozitif enerjiniz icin cok tesekkur ederim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…