- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
- Konu Sahibi pinkhouse34
Benimde bat 4 temmuz:)evet bayanlar gün yaklastikca heyecanim artıyor bu ay hayit otu kullandim ve son 5 gün adete 5.gun kala belirti yaşayan varmi gelin sohbet edelim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bat 4 temmuz:)evet bayanlar gün yaklastikca heyecanim artıyor bu ay hayit otu kullandim ve son 5 gün adete 5.gun kala belirti yaşayan varmi gelin sohbet edelim..
Aynı günümüz çok heycanliyimmmm varmı belirtinnnnnBenimde bat 4 temmuz:)
Evet umut çok guzel inşallah boşa cikmaz ama yaaaaMerhaba bende aynı durumdayım yaklaşık 1 haftadır sürekli kasıklarımda ağrı ara ara batmalar var bu kadar erken belli olur mu bilmiyorum ama umut etmek güzel
Aynı günümüz çok heycanliyimmmm varmı belirtinnnnn
Benim de adetten 3 gün sonra peşpeşe 3-4 gün aşırı beyaz akintim oldu bu kadar çabuk yumurtlama olabilir mi acaba ve bu kadar uzar mi ki ?
hakkinda hayirlisi olsun canm benim bu ay 5. dememdi bugun kan testim 0 ciktiiiiAh kizlar ah bulanik akinti gelmeye basladi inşallah adet olmam ama olursam hemen ovu testi siparis vericem hamile kalan çok o testlerle
Of of belirsizlik çok kötü ya ama hayirlisi insalalh varidir benimde kasik agrim var batma yaşıyorum göğüs agrisi bakalim inşallah mucizem benimledirBenim de 6 kaldi sayilir bugunu saymiyorum midem de cok kazinma var kasik agrim cok fazla gerginlk siskinlik smdi test yaptm normal.belli belirsiz bir siliklik golge gbi yarin sabahtan erken gebelik testi yapacagm.psikolojkte olablr rabbim hepimizin kucagini doldursun
Hadi haaa hayirlisi insalalh yilmak yok devam biegun olacak insalalh oculasyon testi denesene kuzmhakkinda hayirlisi olsun canm benim bu ay 5. dememdi bugun kan testim 0 ciktiiii
Insallah canim allah gonlune gore versinOf of belirsizlik çok kötü ya ama hayirlisi insalalh varidir benimde kasik agrim var batma yaşıyorum göğüs agrisi bakalim inşallah mucizem benimledir
testini atsana buraya silikte olsa goruruzBenim de 6 kaldi sayilir bugunu saymiyorum midem de cok kazinma var kasik agrim cok fazla gerginlk siskinlik smdi test yaptm normal.belli belirsiz bir siliklik golge gbi yarin sabahtan erken gebelik testi yapacagm.psikolojkte olablr rabbim hepimizin kucagini doldursun
ovu testini deniyorum zaten 5. denemeydi cnmHadi haaa hayirlisi insalalh yilmak yok devam biegun olacak insalalh oculasyon testi denesene kuzm
Keske emin olablsem daha 6 gun var reglime bi kac ay once de bozuk teste denk geldim insallah dediginiz gibidir pozitif enerjiniz icin cok tesekkur ederim❤Yaaa maşallah hamilesinizbende ilk gebeliğimi böyle öğrenmiştim silik ikinci çizgi
![]()