- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 34
- Konu Sahibi pinkhouse34
evet bayanlar gün yaklastikca heyecanim artıyor bu ay hayit otu kullandim ve son 5 gün adete 5.gun kala belirti yaşayan varmi gelin sohbet edelim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canm bnm bugun 39.gun oldu normalde bu kadar uzamazdi en gec 35 36. gunlerde adet olurdum adet olmadim daha ve bu sabah ilk idrarla geblk testi yaptimmm negatiff ne yapacagimi bipmiyom ya kan vermek te istemiyorumevet bayanlar gün yaklastikca heyecanim artıyor bu ay hayit otu kullandim ve son 5 gün adete 5.gun kala belirti yaşayan varmi gelin sohbet edelim..
ins sen gebesindir 1 gun kala test yapta somucunu gorelimevet bayanlar gün yaklastikca heyecanim artıyor bu ay hayit otu kullandim ve son 5 gün adete 5.gun kala belirti yaşayan varmi gelin sohbet edelim..
Kan ver bence en net cevap varsa ki inşallah vardir yoksada yeni şeyler dusunup inşallah en kısa zamanda hamile klairsn ben eğer inşallah vardir hissediyorum icimden bir his oldu diyor bu defa inşallah yanilmam ki eğer olmamissa ovu testi kullanacagim önümüzdeki ay hayita devammerhaba canm bnm bugun 39.gun oldu normalde bu kadar uzamazdi en gec 35 36. gunlerde adet olurdum adet olmadim daha ve bu sabah ilk idrarla geblk testi yaptimmm negatiff ne yapacagimi bipmiyom ya kan vermek te istemiyorum
Ahh insalalh oyleyimdir olalim isteyen herkes gebe kalsin inşallah allahin izni ileins sen gebesindir 1 gun kala test yapta somucunu gorelim
bakalim pzt saglik ocaginda vermeyi dusunuyorum sence 38. gun sabah ilk idrarla testin negatif cikmasi normalmi acaba gec dollenmemidir diyorumKan ver bence en net cevap varsa ki inşallah vardir yoksada yeni şeyler dusunup inşallah en kısa zamanda hamile klairsn ben eğer inşallah vardir hissediyorum icimden bir his oldu diyor bu defa inşallah yanilmam ki eğer olmamissa ovu testi kullanacagim önümüzdeki ay hayita devam
insallah rabbim dileyen herkese nasip etsin.Ahh insalalh oyleyimdir olalim isteyen herkes gebe kalsin inşallah allahin izni ile
Heran hersey olabilir kuzum geç dollenmede olabilir ki hayirlisi varidrbakalim pzt saglik ocaginda vermeyi dusunuyorum sence 38. gun sabah ilk idrarla testin negatif cikmasi normalmi acaba gec dollenmemidir diyorum
Aminnn nnnn aminnn birazdan namaz.kilcam ve dua edicem sanada isteyen herkesede insalalh nasip.olur.insallah rabbim dileyen herkese nasip etsin.
ins vardir cok istiyorum kendimi hic adet olacak gibide hissetmiyorumHeran hersey olabilir kuzum geç dollenmede olabilir ki hayirlisi varidr
ins allah kabul etsin ellerimizi bos cevirmesin ins canmAminnn nnnn aminnn birazdan namaz.kilcam ve dua edicem sanada isteyen herkesede insalalh nasip.olur.
Valla bedense bende öyle hissetmiyorum hamile gibi hissediyorum sanki oldu diyorum bu sizilar bu batmalar bebegimin habercisi inslalahins vardir cok istiyorum kendimi hic adet olacak gibide hissetmiyorum
Inşallah canim aminnnins allah kabul etsin ellerimizi bos cevirmesin ins canm
ahhh ins rabbim gonlumuze gore verirValla bedense bende öyle hissetmiyorum hamile gibi hissediyorum sanki oldu diyorum bu sizilar bu batmalar bebegimin habercisi inslalah
ins rabbim gonlune gore verirMerhaba bende aynı durumdayım yaklaşık 1 haftadır sürekli kasıklarımda ağrı ara ara batmalar var bu kadar erken belli olur mu bilmiyorum ama umut etmek güzel
Benim de adetten 3 gün sonra peşpeşe 3-4 gün aşırı beyaz akintim oldu bu kadar çabuk yumurtlama olabilir mi acaba ve bu kadar uzar mi ki ?bnm.pek bi belirtim.yok kasiklarimda sanci var belim agriyo ve akintim adetim bittigi gunden beridir cok cok fazla geliyorrr
Inşallah hepimizinins rabbim gonlune gore verir
bilemiyorumki canm benm halada devwm ediyir yani yumurtlamada ayri akinti oluyir yumdan sonrada tekrar devam ediyor ben adet olana kadarBenim de adetten 3 gün sonra peşpeşe 3-4 gün aşırı beyaz akintim oldu bu kadar çabuk yumurtlama olabilir mi acaba ve bu kadar uzar mi ki ?