• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 4 gün kala yapılan kan testi çok mu erken olur?

nusece

Bi SeN Bi BeN Bİ BeBeK :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
756
12
118
Selam kızlar adetime 4 gün kala kan testi yaptım 0.13 çıktı adetim Mayıs 4 bende dün yaptım testi doktoruma sordum çok erken yapmışsin dedi aramızda da erken olduğunu düşünen bilen var mı ve kan da negatif çıkıp da hamile olan var mı ?

Selam kızlar adetime 4 gün kala kan testi yaptım 0.13 çıktı adetim Mayıs 4 bende dün yaptım testi doktoruma sordum çok erken yapmışsin dedi aramızda da erken olduğunu düşünen bilen var mı ve kan da negatif çıkıp da hamile olan var mı ?

Merhaba benim de adetim 4 Mayis
Ben de dün test yaptim 0,01 cikti
Artık 4 gün daha bekliycez ama benim umudum yok bu aydan adet olucam sanırım
Hangi test olursa olsun adet gecikmesi olmadan yapılmamalı bence boşuna geriliyoruz gecikme 1 haftayi bulursa test yapılmali

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba benim de adetim 4 Mayis
Ben de dün test yaptim 0,01 cikti
Artık 4 gün daha bekliycez ama benim umudum yok bu aydan adet olucam sanırım
Hangi test olursa olsun adet gecikmesi olmadan yapılmamalı bence boşuna geriliyoruz gecikme 1 haftayi bulursa test yapılmali

orası öylede işte bizi teste götüren nedenler var mesela bir çok arkadaşımız adet öncesi idrar testinde bile gebeliğini belirleyebiliyor adetine 10 gün kala kan testinde çıkan bile var yanlız kişiden kişiye bu değişiyo bizde doğal olarak ya bizimkide belli olursa diye soru işaretiyle yöneliyoruz teste :)) benimde umudum yok dicem ama allahtan da umut kesilmez ol derse hemen oluverir doktorda erken yapmışsın deyince bi bakalım dedim böyle olan arkadaşlar var mı :52:

Ben de şüphe ettiğim için yaptim
Bacaklarim falan agriyodu karnim agriyodu bi de gebelik testinde ikinci çizgi çok saçma bi yerde çıkmısti bi öğrencim de sizi rüyamda gördüm hamileydiniz deyince koştum hastaneye ama negatif malesef

canım öncelikle testi çok erken yapmışsın bende adetimi 3 gün geçmişti ona rağmen 0.5 çıkmıştı.daha sonra 1 hafta sonra tekrar yaptırdım ve hamile olduğumu öğrenmiştim.acele etme bence adetin 1 hafta geçerse öyle tekrarla testi.umarım hamilesindir :):emir_bebek:

canım öncelikle testi çok erken yapmışsın bende adetimi 3 gün geçmişti ona rağmen 0.5 çıkmıştı.daha sonra 1 hafta sonra tekrar yaptırdım ve hamile olduğumu öğrenmiştim.acele etme bence adetin 1 hafta geçerse öyle tekrarla testi.umarım hamilesindir :):emir_bebek:

gerçekten çok şaşırdım :) kan testinde mutlaka kesin sonuç adete yakın alınır diye düşünmüştüm sizinde bunu yaşamanız doktoru haklı çıkardı gözümde :)) inşallah hamileyimdir ama benim hala tek bi belirtim bile yok adete 10 gün kala göğüslerim şişer ağrırdı o belirti şu ana kadar daha olmadı adet belirtisi bile kalktı ortadan çok tuhafım bu aralar :) sizin belirtileriniz olmuşmuydu acaba :16:

Ben de şüphe ettiğim için yaptim
Bacaklarim falan agriyodu karnim agriyodu bi de gebelik testinde ikinci çizgi çok saçma bi yerde çıkmısti bi öğrencim de sizi rüyamda gördüm hamileydiniz deyince koştum hastaneye ama negatif malesef

ah sorma beni de annem rüyasında görmüştü :)) bak bi arkadaş yazdı adetini geçince bile çıkmamış kanda hayretler içindeyim :52:

ah sorma beni de annem rüyasında görmüştü :)) bak bi arkadaş yazdı adetini geçince bile çıkmamış kanda hayretler içindeyim :52:

Valla hayırlısı artık ama dedigim gibi benim umudum yok bi dahaki ay artık bu ay ilk denemeydi zaten
Inşallah sen hamilesindir
Haberlesiriz artık adet gunumuz de ayniymis :)

Valla hayırlısı artık ama dedigim gibi benim umudum yok bi dahaki ay artık bu ay ilk denemeydi zaten
Inşallah sen hamilesindir
Haberlesiriz artık adet gunumuz de ayniymis :)

tamam mutlaka haber ver bana :32:

tamam mutlaka haber ver bana :32:

ben de geçen ayın 5inde adet olmuştum, bu sabah idrar testi yaptım ve negatif çıktı. şu an kan testi için bile erken ama insan yine de sabırsızlanıyor. pazartesi kan testi yaptırıcam, inşallah pozitif çıkar hepimizinki:16:

ben de geçen ayın 5inde adet olmuştum, bu sabah idrar testi yaptım ve negatif çıktı. şu an kan testi için bile erken ama insan yine de sabırsızlanıyor. pazartesi kan testi yaptırıcam, inşallah pozitif çıkar hepimizinki:16:

Ay inşallah haber ver sende bana 😀

Bugün adet öncesi olan kahverengi akintim geldi yani gebelik yok şekerim
Senden haber bekliyorum artik...

hayırlısı olsun ama tam adet olmadan ben yinede umutlanıyorum o kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir diyorum :52: bekliyorum bende bakalım haber veririm sana inşallah hayırlısıyla bebek haberi veririm ama çok sanmıyorum 0.13 çıktığı için :53:

hayırlısı olsun ama tam adet olmadan ben yinede umutlanıyorum o kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir diyorum :52: bekliyorum bende bakalım haber veririm sana inşallah hayırlısıyla bebek haberi veririm ama çok sanmıyorum 0.13 çıktığı için :53:

Kirmizilar da geldi bugun
Artık işimiz hazirana kaldı

Kirmizilar da geldi bugun
Artık işimiz hazirana kaldı

Bu ay hayırlısı böyleydi demekki haziranda inşallah hayırlı haberler aliriz sıkma sakin canını çalışmalara son hız devam 😀

Arkadaslar biz birinde duyuyoz dayanamayıp kendimizde deniyoz sonra da synisi olmayınca üzülüyoz. Hep merakımizin ve sabırsızlıgimizin kurbanıyiz :52:
Halbuki kişiden kişiye bünyden bünyeye değişiyor. Örneğin adet döngüsü farkli oluyor ben mesela adet gününden evvel genelde adet olmam ya gününde ya da bir iki gun sonra. Fakat ablamin günü bir hafta evveline kayar. Keza bu hamilelik değerleri de öyle kimisi erken döllenme oluyor bat'indan evvel gebeliğin öğreniyor. Kimi de adeti geçiliyor da gebe olduğu halde net çıkmıyor... tek çare zaman e onu da beklemeye yürek ister :37:

Bende erken gebelik belirtileri artinca bat'a 3 gun kala normal idrar testi yaptim aslında hic huyum değildir çünkü hayal kırıklığından korkarim ama burada bir yazı gördüm silik de olsa belli oluyor diye dayanamadım yapmıştım. Cidden açık pembe ama çok silik bir çizgi belirdi. Bu defa hepten sabirsizlandim ve daga da kararsız kaldim. Şimdi bekliyorum yarın da sabredebilirsem salı günü testi tekrarlayacam. Fakat dün bende kahverengi leke de geldi daha evvelki gebeligimde yerleşme kanaması yaşadığım için bunun da öyle olduğunu düşünüyorum umut fakirin ekmeği neylersiniz oy oyy

Arkadaslar biz birinde duyuyoz dayanamayıp kendimizde deniyoz sonra da synisi olmayınca üzülüyoz. Hep merakımizin ve sabırsızlıgimizin kurbanıyiz :52:
Halbuki kişiden kişiye bünyden bünyeye değişiyor. Örneğin adet döngüsü farkli oluyor ben mesela adet gününden evvel genelde adet olmam ya gününde ya da bir iki gun sonra. Fakat ablamin günü bir hafta evveline kayar. Keza bu hamilelik değerleri de öyle kimisi erken döllenme oluyor bat'indan evvel gebeliğin öğreniyor. Kimi de adeti geçiliyor da gebe olduğu halde net çıkmıyor... tek çare zaman e onu da beklemeye yürek ister :37:

ah bebişim sorma ya valla tüm dediklerin aynen bende mevcut halbuki o olan şeyler nadir olan şeyler hemen diyorum ki ya bende o nadir insanların içindeysem :52: ama sonuç negatif bi daha ki ay hadiiii yine aynı şeyler yok anam ben akıllanmam :52::52::52:

Bende erken gebelik belirtileri artinca bat'a 3 gun kala normal idrar testi yaptim aslında hic huyum değildir çünkü hayal kırıklığından korkarim ama burada bir yazı gördüm silik de olsa belli oluyor diye dayanamadım yapmıştım. Cidden açık pembe ama çok silik bir çizgi belirdi. Bu defa hepten sabirsizlandim ve daga da kararsız kaldim. Şimdi bekliyorum yarın da sabredebilirsem salı günü testi tekrarlayacam. Fakat dün bende kahverengi leke de geldi daha evvelki gebeligimde yerleşme kanaması yaşadığım için bunun da öyle olduğunu düşünüyorum umut fakirin ekmeği neylersiniz oy oyy

bak orası çok doğru silik bile olsa pozitif diye değerlendiriliyor ama yinede silik çizgiyi görüp hamile olmayanlar olduğu için sakın benim gibi yapma çok umutlanma kesin var diye düşünme hayal kırıklığı yaşıyo insan ben bu ay sırf bu yüzden hayal kırıklığı yaşadım ağlamamın haddi hesabı yok yani bir gün gecikince adet de yine umutlandım ama yok bugün adet oldum artık çalışmalara son hız devam edicem napalım hazirana sakladım artık :52::52::52:

Tatlım sende durumlar nasıl test yaptnmı hamilemisin

Back