lunamovas GECE her şeyi karartsa bile AY'I karartamazdı… Kayıtlı Üye 30 Kasım 2022 1.166 416 53 35 28 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lunamovas #1 Kızlar merhaba. Adete 6 gün kala ve 4 gün kala test negatif. Bundan sonra artık umutlanmamalı mıyım? Sabah idrarıyla yapmadım bu arada. Güncelleme: hamile değildim kızlar. Hamile kaldığım ay adetime 4 gün kala negatif 3 gün kala ise çok silik çizgi çıktı. Sonraki günler koyulaştı. Son düzenleme: 27 Şubat 2023
Kızlar merhaba. Adete 6 gün kala ve 4 gün kala test negatif. Bundan sonra artık umutlanmamalı mıyım? Sabah idrarıyla yapmadım bu arada. Güncelleme: hamile değildim kızlar. Hamile kaldığım ay adetime 4 gün kala negatif 3 gün kala ise çok silik çizgi çıktı. Sonraki günler koyulaştı.
ecilark Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2021 70 24 18 28 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lunamovas #2 Ben 7 gün kala negatifi gördüm 2 gün kala pozitifi gördüm ama siz yinede gecikmeyi bekleyin yada kan verin 2 gün kala
Ben 7 gün kala negatifi gördüm 2 gün kala pozitifi gördüm ama siz yinede gecikmeyi bekleyin yada kan verin 2 gün kala
lunamovas GECE her şeyi karartsa bile AY'I karartamazdı… Kayıtlı Üye 30 Kasım 2022 1.166 416 53 35 28 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lunamovas #3 ecilark .!.: Ben 7 gün kala negatifi gördüm 2 gün kala pozitifi gördüm ama siz yinede gecikmeyi bekleyin yada kan verin 2 gün kala Genişletmek için tıkla... Sabah idrarla mı yapmıştınız? Yarın erken gebelik testle mi baksam acaba?
ecilark .!.: Ben 7 gün kala negatifi gördüm 2 gün kala pozitifi gördüm ama siz yinede gecikmeyi bekleyin yada kan verin 2 gün kala Genişletmek için tıkla... Sabah idrarla mı yapmıştınız? Yarın erken gebelik testle mi baksam acaba?
ecilark Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2021 70 24 18 28 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lunamovas #4 lunamovas .!.: Sabah idrarla mı yapmıştınız? Yarın erken gebelik testle mi baksam acaba? Genişletmek için tıkla... Öğlen yapmıştım sabah ilk idrarım değildi siz yine de sabah idrarıyla erken gebelik testi yapın. İnşallah sağlıklı bir gebelik vardır
lunamovas .!.: Sabah idrarla mı yapmıştınız? Yarın erken gebelik testle mi baksam acaba? Genişletmek için tıkla... Öğlen yapmıştım sabah ilk idrarım değildi siz yine de sabah idrarıyla erken gebelik testi yapın. İnşallah sağlıklı bir gebelik vardır
lunamovas GECE her şeyi karartsa bile AY'I karartamazdı… Kayıtlı Üye 30 Kasım 2022 1.166 416 53 35 28 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lunamovas #5 ecilark .!.: Öğlen yapmıştım sabah ilk idrarım değildi siz yine de sabah idrarıyla erken gebelik testi yapın. İnşallah sağlıklı bir gebelik vardır Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İnşallah yarın son defa erken gebelik testiyle bakacağım. Hayırlısı
ecilark .!.: Öğlen yapmıştım sabah ilk idrarım değildi siz yine de sabah idrarıyla erken gebelik testi yapın. İnşallah sağlıklı bir gebelik vardır Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İnşallah yarın son defa erken gebelik testiyle bakacağım. Hayırlısı