• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 4 gün kala ovulasyon testi pozitif

Esrabt

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
161
35
18
38
Merhaba adetime 4 gün var ovulasyon testim pozitif çıktı buayin 14 unde catlama iğnesi oldum sizce iğne etkisimidir yoksa tekrardan mı yumurtluyorum

Eklentiler

• IMG_20231029_101116.webp
    IMG_20231029_101116.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 86
Merhaba adetime 4 gün var ovulasyon testim pozitif çıktı buayin 14 unde catlama iğnesi oldum sizce iğne etkisimidir yoksa tekrardan mı yumurtluyorum
Etkisi kalmamistir catlatma ignesinin 14 gunde gecer siz gebelik testi yaptinizmi ? bi erken gebelik yapin

Merhaba beta hcg 3. 08 çıktı olumsuz sanırım doktorum 30 ekimde test yaptır demişti ama 1 günde değişir mi acaba
Doktorunuza sorsaniza bi tekrar yumurtlama olabilirmi diye ? Cunku ovulasyon testiniz pozitif catlatma ignesinin etkisi bitmistir. Ve catlatma ignesinden sonra 14 gun icinde adet olunur diye biliyorum acaba siz catlatma ignesi oldugunuz tarihi yanlismi hatirladiniz

Doktorunuza sorsaniza bi tekrar yumurtlama olabilirmi diye ? Cunku ovulasyon testiniz pozitif catlatma ignesinin etkisi bitmistir. Ve catlatma ignesinden sonra 14 gun icinde adet olunur diye biliyorum acaba siz catlatma ignesi oldugunuz tarihi yanlismi hatirladiniz
Tam 14 ekimde oldum catlama iğnesi ni 2 ekimde de adet olmuştum yarını bekliyip tekrar test veriyim olmadı teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Tam 14 ekimde oldum catlama iğnesi ni 2 ekimde de adet olmuştum yarını bekliyip tekrar test veriyim olmadı teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Rica ederim insaAllah mucizene kavuşursun sana sımsıkı tutunur 🤗

Back