Merhaba arkadaşlar, yanlis zamanda mi yaptım bilemiyorum ama normalde beklenen adet günüme 4 gün varken gebelik testi yaptım çift çizgi görünüyor . Adet donemi öncesi bu testlerin çift çizgi çıkma ihtimali var mı hcg baktirmadim çünkü adet günüm geçerse o zaman batırırım diye düşündüm umut bağlamak korkutuyor
Merhaba arkadaşlar, yanlis zamanda mi yaptım bilemiyorum ama normalde beklenen adet günüme 4 gün varken gebelik testi yaptım çift çizgi görünüyor . Adet donemi öncesi bu testlerin çift çizgi çıkma ihtimali var mı hcg baktirmadim çünkü adet günüm geçerse o zaman batırırım diye düşündüm umut bağlamak korkutuyor
Her şeyden gözüm korkuyor artik.39 yaşındayım ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. Su an sevinemiyorum bile garip haldeyim cok teşekkür ederim cevabınız için sanki her sey yanlis gidecekmiş hissi bırakmıyor icini insanın
Her şeyden gözüm korkuyor artik.39 yaşındayım ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. Su an sevinemiyorum bile garip haldeyim cok teşekkür ederim cevabınız için sanki her sey yanlis gidecekmiş hissi bırakmıyor icini insanın
Öyle düşünme lütfen. Yaşla hiç ilgisi yok ben de 30 yaşındayım yazın düşük yaptım hala deniyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İçini ferah tut ki bebiş de sana tutunsun. Benim için de dua et olur mu
Öyle düşünme lütfen. Yaşla hiç ilgisi yok ben de 30 yaşındayım yazın düşük yaptım hala deniyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İçini ferah tut ki bebiş de sana tutunsun. Benim için de dua et olur mu
Allah razi olsun cok cok tesekkur ederim her fırsatta her duamda muhakkak anacağım Allah bir bekleyiş içerisinde olan herkese gozundekini gonlundekini kolaylıkla nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim .
Allah razi olsun cok cok tesekkur ederim her fırsatta her duamda muhakkak anacağım Allah bir bekleyiş içerisinde olan herkese gozundekini gonlundekini kolaylıkla nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim .
Merhaba arkadaşlar benımde adetıme 4 gün var dün test yaptım negatifti. İlk gebeliğim malesef düşükle sonuçlandı ondan beridir çocuk çok istemeyen ben yatıp kalkıp cocuk ıstıyorum. Canım bebeğim 6 haftalıktı ama yine bana o duyguyu yaşattı onu hiç unutmayacagım. Kürtajdan beri 2 adet kanaması oldu ilki tam adet gibi değildi ama yumurtlamamı takıp ettım kanamadan sonra adet bıtımınden sonra 8.günde yumurtluyorum bu ay da oyle oldu ve nerdeyse gün aşırı reglimin bitişinden beri değerlendirdim sonrası dahil. Ilk gebelıgımde aşırı gögüs ağrım vardı böyle dokunamıyordum bıle ama adetten baya once baslamıstı ara ara kasık batmaları oluyordu en buyuk belırtım kabızlık sık ıdrara cıkma ve gaz problemıydı şimdi ise bu belırtılerden gaz ve idrar var sadece gögüs hassasiyetım o zamankı gıbı yok arada sırada bır bas donmesı oluyordu mıde bulantısı ama psıkolojik oldugunu dusunuyorum onların suan yok cunku baslarda oldu sımdı yok ama yumurtlama donemımde olan batmalar gıbı yıne sol kasığıma dunde sıddetlı bır ağrı girdi böyle ınsanın nefesını kesıyor ama gecıyor sonrasında tek fark ettıgım alt karnım hassaslastı gıbı ustune yatınca veya arada sırada ağrım oluyo sızde de sadece böyle belırtı yasayan var mı? İlk hamılegımde de hıc anlamamıstım yanı belırtıler degısıyo olabılır mı?