adete 4 gün kala idrar testi çok çok silik te olsa çizgi var?

cellocan10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
299
8
48
İstanbul
arkadaslar baktıgımda cok sılık bır cızgı gordum bıraz once yaptım 4 gun var adete,ozellıkle bıraz egınce daha rahat gorunen bır cızgı daha oncekı testlerde boyle rastlamamıstım hıc ne dıyorsunuz?

Bende reglıme 2 gün kala yapmıştım test ikinci çizgi silik çıkmıştı koştum kan testine ve hamıleyım :) sende kan testi yaptır derim.

Bende reglıme 2 gün kala yapmıştım test ikinci çizgi silik çıkmıştı koştum kan testine ve hamıleyım :) sende kan testi yaptır derim.

ya ama oyle bır sılık kı cok dıkkatlı bakınca gordum ve adetıme 4 gun var 2 gun oncede 2 3 damla bır kanamam oldu kahve lekelerım cok hafıf devam edıyor suan onun dısında ne bır gogus agrısı ne baska bırsey kı goguslerım hemen acımaya baslardı adete 4 gun kala hıc suan oyle bır belırtıde yok

Arkadaşım bnde adete 5 gün kala yapmıştım çok aşırı silikti yani hayalmi görüyom acaba dedim o derece silikti ertesi gün kan testi yaptım 6 çıktı ertesi gün yine yaptım 12 çıktı şimdi adetimin geçmesini bekliyorum test yapmak için sende sonucunu yazabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…