Merhaba . Adete 4 gün kala korunmasız ilişki oldu . Adetim 4 gün gecikti adet olmam gereken günü de sayarsak 5 gün gecikmem var . Ben eylül 11inde laparoskopi kist ameliyatı da olmuştum. Normalde çok düzenli adetlerim . Acaba hamilelik mı oldu yoksa ameliyattan mı gecikmem var kaç gündür merak ediyorum çok yardımcı olun kızlar bilginiz varsa .
Kuzenim bana adetten bir gün önce korunmasız ilişki yaşadığını ve öyle hamile kaldığını söylemişti inanmamıştım pek ama başka ilişkye girmedik falan demişti çok şaşırmıştım
Kuzenim bana adetten bir gün önce korunmasız ilişki yaşadığını ve öyle hamile kaldığını söylemişti inanmamıştım pek ama başka ilişkye girmedik falan demişti çok şaşırmıştım
Uzerinden 1 yil geçmis ama sonucun ne olmustu merak ettim.bende adete 8 gün kala 7 gün kala birde 6 gün kala korunmasiz iliski yasadim. Simdi adet olacak miyim merakla bekliyorum