• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 4 gün kala hamile kalinir mi ? Adet laparoskopiden dolayi gecikirmi?

ilkimgnc

Evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
2.144
767
123
32
Merhaba . Adete 4 gün kala korunmasız ilişki oldu . Adetim 4 gün gecikti adet olmam gereken günü de sayarsak 5 gün gecikmem var . Ben eylül 11inde laparoskopi kist ameliyatı da olmuştum. Normalde çok düzenli adetlerim . Acaba hamilelik mı oldu yoksa ameliyattan mı gecikmem var kaç gündür merak ediyorum çok yardımcı olun kızlar bilginiz varsa .

Kuzenim bana adetten bir gün önce korunmasız ilişki yaşadığını ve öyle hamile kaldığını söylemişti inanmamıştım pek ama başka ilişkye girmedik falan demişti çok şaşırmıştım

Kuzenim bana adetten bir gün önce korunmasız ilişki yaşadığını ve öyle hamile kaldığını söylemişti inanmamıştım pek ama başka ilişkye girmedik falan demişti çok şaşırmıştım
Ayy olabiliyor demek ki . Inşallah benimde öyledir . Yarın gebelik testi yapıcam artık negatif çıkar ama gec dollenmeyse

o
o adet değildir üzerine görmedir

Back