adete 4 gun kala gebelik testi çıkarmı

Erken bir dönemde hamile kaldıysan silik de olsa çıkar ama ilişki üzerinden bir on gün geçmesi lazım

Ovulation testinde cikar . Gebelik testinde silik cikarsa ovulation da daha net cikar hayirlisi olsun

adet öncesi ağrısı da olabilir. umarım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

inşl ama sol kasık ağrm gecti dünden sonra 3 gun kaldı boşlukta gbiyim hayrlsı olsun
Cnm sana tavsiyem her ay boyle kendini dinleme yani kasik arim var acaba hamilemiyim bel agrim var acaba gibi bunlar seni gereksiz yere sitrese sokar streste bu donemde en buyuk dusmanimiz gebelik konusunu aklina getirmemeye calis kendine farkili ugraslar bul bu ay olacak obur ay olacak diye kendini sartlandirma hatta bu gebelik sayfalarina bile bir sure girme kendimden kisa bir ornek vereyim zamaninda konu acmistim sitresinizi nasil yeniyorsunuz diye her ay gebelik belirtileri yasiyordum hemde hayatimda ilk defa bir ayda iki kez adet gormeler iki ay hic adet gormemeler kasik ve bel agrilari bulantilar ama sonuc hep negatif bu belirtilere streste neden olabiliyor o yuzden onlemlerini al doktoruna git ama cokta dusunme birak bebegin sana supriz yapsin zor bir surectesin ama gececek o bebek sana gelecek

canm o kadar güzel konuşup anlatmşsnki ama doğru söylüyorsun 6 aylık evliyim ve sırf bu konu yuzndn evliliğimn tadını cıkaramıyorm sürekli eşimle kavga ediyorum onu suçluyorum testler kürler okadar cok doluyum ki kendi haline bırakmak lazım ve bugünden itibaren bunu denicem arastırma yazılar sunlar bunlar hiç bsey ypmıcam ve aylar önce aldıgım puzzle ı biiricem :) tesekkür ederim

Rica edrim cnm hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…