Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adete 4 gun kala gebelik testi çıkarmı
- Konu Sahibi gmzmrt
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe kalamama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ağustos 2014
- 510
- 310
- 323
ovulasyon testm negatf bu ayda olmadiOvulation testinde cikar . Gebelik testinde silik cikarsa ovulation da daha net cikar hayirlisi olsun
- 6 Ağustos 2014
- 510
- 310
- 323
Cnm dur hemen oyle umutsuzluga kapilma adet gecikmesi yasayinca tekrar yaparsin hersey gonlunce olsunovulasyon testm negatf bu ayda olmadi
inşl ama sol kasık ağrm gecti dünden sonra 3 gun kaldı boşlukta gbiyim hayrlsı olsunCnm dur hemen oyle umutsuzluga kapilma adet gecikmesi yasayinca tekrar yaparsin hersey gonlunce olsun
- 6 Ağustos 2014
- 510
- 310
- 323
Cnm sana tavsiyem her ay boyle kendini dinleme yani kasik arim var acaba hamilemiyim bel agrim var acaba gibi bunlar seni gereksiz yere sitrese sokar streste bu donemde en buyuk dusmanimiz gebelik konusunu aklina getirmemeye calis kendine farkili ugraslar bul bu ay olacak obur ay olacak diye kendini sartlandirma hatta bu gebelik sayfalarina bile bir sure girme kendimden kisa bir ornek vereyim zamaninda konu acmistim sitresinizi nasil yeniyorsunuz diye her ay gebelik belirtileri yasiyordum hemde hayatimda ilk defa bir ayda iki kez adet gormeler iki ay hic adet gormemeler kasik ve bel agrilari bulantilar ama sonuc hep negatif bu belirtilere streste neden olabiliyor o yuzden onlemlerini al doktoruna git ama cokta dusunme birak bebegin sana supriz yapsin zor bir surectesin ama gececek o bebek sana gelecekinşl ama sol kasık ağrm gecti dünden sonra 3 gun kaldı boşlukta gbiyim hayrlsı olsun
canm o kadar güzel konuşup anlatmşsnki ama doğru söylüyorsun 6 aylık evliyim ve sırf bu konu yuzndn evliliğimn tadını cıkaramıyorm sürekli eşimle kavga ediyorum onu suçluyorum testler kürler okadar cok doluyum ki kendi haline bırakmak lazım ve bugünden itibaren bunu denicem arastırma yazılar sunlar bunlar hiç bsey ypmıcam ve aylar önce aldıgım puzzle ı biiricem :) tesekkür ederimCnm sana tavsiyem her ay boyle kendini dinleme yani kasik arim var acaba hamilemiyim bel agrim var acaba gibi bunlar seni gereksiz yere sitrese sokar streste bu donemde en buyuk dusmanimiz gebelik konusunu aklina getirmemeye calis kendine farkili ugraslar bul bu ay olacak obur ay olacak diye kendini sartlandirma hatta bu gebelik sayfalarina bile bir sure girme kendimden kisa bir ornek vereyim zamaninda konu acmistim sitresinizi nasil yeniyorsunuz diye her ay gebelik belirtileri yasiyordum hemde hayatimda ilk defa bir ayda iki kez adet gormeler iki ay hic adet gormemeler kasik ve bel agrilari bulantilar ama sonuc hep negatif bu belirtilere streste neden olabiliyor o yuzden onlemlerini al doktoruna git ama cokta dusunme birak bebegin sana supriz yapsin zor bir surectesin ama gececek o bebek sana gelecek
- 6 Ağustos 2014
- 510
- 310
- 323
Rica edrim cnm hakkinda hayirlisi olsuncanm o kadar güzel konuşup anlatmşsnki ama doğru söylüyorsun 6 aylık evliyim ve sırf bu konu yuzndn evliliğimn tadını cıkaramıyorm sürekli eşimle kavga ediyorum onu suçluyorum testler kürler okadar cok doluyum ki kendi haline bırakmak lazım ve bugünden itibaren bunu denicem arastırma yazılar sunlar bunlar hiç bsey ypmıcam ve aylar önce aldıgım puzzle ı biiricem :) tesekkür ederim