Kızlar adetime 4 gün var bugün dayanamadım hastaneye gittim. Bu ay ovülasyon testiyle yumurtlama takibi de yapmadım adetim de düzensiz beta hcg 0,26 çıktı böyle olup yükselme durumu var mı sizce?
Adetim 3gün geçmişti betam 3 çıktı 2gün sonra 9 oldu seninde artabilir adetin geçsin kan hamilemisiniz yani benimde adetim geçti ve kan tahlili verdimde merak etim son durumunuz nedir
Adete 4 gün kala kan verdim beta hcg<1.20 çıktı. Bu ay aşırı şişkinlik var ve baş dönmesi çok yaşadım, gebelik ihtimali var mı adet tarihim cuma. Geçen haftada beyaz bir akıntı gelmişti. Normalde hiç gelmez. Beta yükselebilir mi.
Bence geçmesini bekleyin adete bir kaç gün kala idrar testinde de çıkmaz 2/3 gün geçinde tekrar beta verin o zaman emin olırsunuz eminim çok iyi anlıyorum 6 yıldır aynısını her ay yaşadığım için endişenizi anlıyorum umarım gebesindir geçince yaptır mutlaka ve stres yapmamaya çalış canım
Kızlar adetime 4 gün var bugün dayanamadım hastaneye gittim. Bu ay ovülasyon testiyle yumurtlama takibi de yapmadım adetim de düzensiz beta hcg 0,26 çıktı böyle olup yükselme durumu var mı sizce?