• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 4 gün kala beta hcg <1.20

queenn11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2022
7
3
1
32
Adetime 4 gün varken beta hcg >1.20 çıktı. Ama inanılmaz derecede belim ağrıyor ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyor. Hiçbir ay böyle bir ağrı yaşamadım.bu ay Ovulasyon testi yapmıştım, yumurtlama tarihim 11 eylül, 12 eylülde test silikleşmeye başladı, yani çatlamadan 7 gün sonra beta hcg testi yapılmış oldu, bu şekilde olup daha sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba?

Adetime 4 gün varken beta hcg >1.20 çıktı. Ama inanılmaz derecede belim ağrıyor ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyor. Hiçbir ay böyle bir ağrı yaşamadım.bu ay Ovulasyon testi yapmıştım, yumurtlama tarihim 11 eylül, 12 eylülde test silikleşmeye başladı, yani çatlamadan 7 gün sonra beta hcg testi yapılmış oldu, bu şekilde olup daha sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba?
Adet gününüz geçince kan testi yaptırın bence

Benim de adetime ortalama 8 gün var. Bugün test sonucum 1.20 çıktı. Önceden hep 0.100 çıkıyordu. İlk defa böyle oldu. Anlamadım

Back