- 2 Mayıs 2024
- 6
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi kelebek270
-
Çok teşekkür ederim inşallahdeğerin şu ilk aşamada yüksek veya düşük olması önemli değil bende gebeliğimi 34 beta ile öğrenmiştim , sağlıklı artış olması ( 2 günde 2 katı artması ) önemli hayırlı olsun sağlıklı olsun
Evet gayet güzel ilerlemiş, 1.5 gün olduğu için düşük olmuş o 2 gün olsa tam artarmış bence, ikinci artışınız güzelMerhaba sat 10 nisan 17 nisan da ovulasyon testlerine başladım 25 nisan da pik gördüm 23 nisan 25 nisan ve değerlendirdik sonrasında ben mayısın 7 sinde kan verdim beta hcg 41 çıktı yani pozitif sonrasında 1 buçuk gün sonra verdim 61 çıktı ondan da 2 gün sonra kan verdim 132 çıktı ilerleme iyi mi sizce kafam çok karışık korkuyorum da daha önce düşugum oldu çünkü
İnşallah bi sıkıntı olmaz biraz korkularım var 4 düşük 1 de 10 haftalık kalp durması yaşadığım için allahim İnşallah isteyen herkese nasip etsinEvet gayet güzel ilerlemiş, 1.5 gün olduğu için düşük olmuş o 2 gün olsa tam artarmış bence, ikinci artışınız güzel
Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba ?İnşallah bi sıkıntı olmaz biraz korkularım var 4 düşük 1 de 10 haftalık kalp durması yaşadığım için allahim İnşallah isteyen herkese nasip etsin
Merhabalar bende sizinle aynı durumdayım 4 kimyasal 1 düşüğüm oldu... 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem oldu. Sonra doğal yolla bu ay gebelik oldu.Merhaba sat 10 nisan 17 nisan da ovulasyon testlerine başladım 25 nisan da pik gördüm 23 nisan 25 nisan ve değerlendirdik sonrasında ben mayısın 7 sinde kan verdim beta hcg 41 çıktı yani pozitif sonrasında 1 buçuk gün sonra verdim 61 çıktı ondan da 2 gün sonra kan verdim 132 çıktı ilerleme iyi mi sizce kafam çok karışık korkuyorum da daha önce düşugum oldu çünkü
Canım benim de yavaş artmıştı beta biraz sabırla beklemelisin iki gün sonra tekrar ver kan 500 felan çıkarsa iyi haftaya doktora gidebilirsin keseyi görmek içinMerhabalar bende sizinle aynı durumdayım 4 kimyasal 1 düşüğüm oldu... 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem oldu. Sonra doğal yolla bu ay gebelik oldu.
10mayıs beta hcg 45
14 mayıs beta hcg 143 artış nasıl sizce çok korkuyorum tekrar kimyasal olur mu diye sizde durum ne oldu umarım sağlıklı gebelikler yaşarız...
Tamam çok teşekkür ederim cevabınız için umarım güzel yükselir.. Allah bende dahil isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah çok saolunCanım benim de yavaş artmıştı beta biraz sabırla beklemelisin iki gün sonra tekrar ver kan 500 felan çıkarsa iyi haftaya doktora gidebilirsin keseyi görmek için
Sizin nasıl artmıştıCanım benim de yavaş artmıştı beta biraz sabırla beklemelisin iki gün sonra tekrar ver kan 500 felan çıkarsa iyi haftaya doktora gidebilirsin keseyi görmek için
100 350 olarak arttı 2 gn arayla 5 gün sonra gittim doktor keseyi gördüSizin nasıl artmıştı
İlk 100 mü gördünüz sizin bayağı iyi yükselmiş100 350 olarak arttı 2 gn arayla 5 gün sonra gittim doktor keseyi gördü
Adete 2 gün kalaİlk 100 mü gördünüz sizin bayağı iyi yükselmiş
Canım keseyi görünce beta bakmadık aslında benim de yavaş yükselmiş daha sonra gittiğimde 350 den 2 hafta sonra 2800 olmuştuİlk 100 mü gördünüz sizin bayağı iyi yükselmiş
Canım gebelik belirtisi de olabilir başka bişey de olabilir bence yarın doktora git senCevap verin lütfen adet sancıları gibi sancı çekiyorum belim çok ağrıyor ve yürürken veya ayakta çok kaldığım zan karnım sancılaniyor sizde bu durumda olan var mı
Canım öyle oluyo zaten hamileyken deAdetim 2 gün gecikti diye gittim Beta 80,4 çıktı Perşembe günü kontrolum var ama ayakta yada yürürken ağrılarım oluyor adet sancıları gibi
Canım gebelik belirtisi de olabilir başka bişey de olabilir bence yarın doktora git sen
Ben çok korkuyorum 3 kürtaj ve Mart ayında 2 haftalık düşük yaptımCanım öyle oluyo zaten hamileyken de
Öyleyse kendini yorma dinlen bol su iç bakalım perşembeye kadarBen çok korkuyorum 3 kürtaj ve Mart ayında 2 haftalık düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?