- 2 Mayıs 2024
- 6
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi kelebek270
-
Merhaba canım benimde son adet tarihim 8 nisan 29 nisanda beta verdim 116 çıktı 1 Mayıs'ta 301 2 Mayıs'ta 442 yükseliyor yavaş yavaş hayırlı uğurlu olsun tabiki yükselirs seninkide her iki günde bir 2 kat artıyor benimkinin yükselişini 1 günde pek beğenmedi doktor aslında ama bakalım canı veren Allah alan Allah inşallah sağlıklı gebelikler yaşıyoruz durMerhaba hanımlar. Benim son adet tarihim 8 Nisan'dı. 30 Nisan'da kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Sonra emin olmak için erken gebelik testi yaptım onda da diğerinden daha belirgin bir silik çizgi çıktı. İyice şüphelenip 1 Mayıs da kan testi yatırdım. Beta HCG 33 çıktı. Adetime daha 3 gün var. Gebelik devam eder mi. Değerler yükselir mi? Bilgisi olan yazabilir mi
İnşallah. Teşekkür ederim cevabınız içinİnşallah devam eder canım bunun net bi şeyini kimse söyleyemez ki. 2 günde 1 kan vermeye devam et
Evet öyle her şey onun elinde. İnşallah seninki de sağlıkla devam eder. Allah isteyen herkese nasip etsinMerhaba canım benimde son adet tarihim 8 nisan 29 nisanda beta verdim 116 çıktı 1 Mayıs'ta 301 2 Mayıs'ta 442 yükseliyor yavaş yavaş hayırlı uğurlu olsun tabiki yükselirs seninkide her iki günde bir 2 kat artıyor benimkinin yükselişini 1 günde pek beğenmedi doktor aslında ama bakalım canı veren Allah alan Allah inşallah sağlıklı gebelikler yaşıyoruz dur
Valla bence hamilelik var gibi. Kan testi verinMerhaba kızlarda sat 5 Nisan bugün adet günüm ilk idrarla yapmadım gebelik beklemiyordum ilk görseldeki testi yaptıktan 4 dk sonrası ikinci görsel 10 dk dan sonra çekildi bu test güvenilir midir
Valla bence hamilelik var gibi. Kan testi verin
Hakkınızda hayırlısı olsun, gelen sağlıkla gelsinEvet en doğrusu o olacak sanırım haftasonunu beklemem gerekiyor teşekkür ederim yorumunuz için
Merhaba, umarım her şey gönlünüzce ilerler. BAT ne zaman acaba? Reglden kaç gün önce yapılabilir bu kan testi?Merhaba canım benimde son adet tarihim 8 nisan 29 nisanda beta verdim 116 çıktı 1 Mayıs'ta 301 2 Mayıs'ta 442 yükseliyor yavaş yavaş hayırlı uğurlu olsun tabiki yükselirs seninkide her iki günde bir 2 kat artıyor benimkinin yükselişini 1 günde pek beğenmedi doktor aslında ama bakalım canı veren Allah alan Allah inşallah sağlıklı gebelikler yaşıyoruz dur
Bence çok net pozitif :)) Şimdiden hayırlı uğurlu olsunnnMerhaba kızlarda sat 5 Nisan bugün adet günüm ilk idrarla yapmadım gebelik beklemiyordum ilk görseldeki testi yaptıktan 4 dk sonrası ikinci görsel 10 dk dan sonra çekildi bu test güvenilir midir
Bir de beta vermeden önce evde test yapmış mıydınız? Yaptıysanız ona ne zaman yansıdı sonuç?Merhaba canım benimde son adet tarihim 8 nisan 29 nisanda beta verdim 116 çıktı 1 Mayıs'ta 301 2 Mayıs'ta 442 yükseliyor yavaş yavaş hayırlı uğurlu olsun tabiki yükselirs seninkide her iki günde bir 2 kat artıyor benimkinin yükselişini 1 günde pek beğenmedi doktor aslında ama bakalım canı veren Allah alan Allah inşallah sağlıklı gebelikler yaşıyoruz dur
Tesekkur ederim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinBence çok net pozitif :)) Şimdiden hayırlı uğurlu olsunnn
Bende de silik çıkıyor 3 gün gecikti adetimMerhaba kızlarda sat 5 Nisan bugün adet günüm ilk idrarla yapmadım gebelik beklemiyordum ilk görseldeki testi yaptıktan 4 dk sonrası ikinci görsel 10 dk dan sonra çekildi bu test güvenilir midir
Kan testi yaptırmadınız mıBende de silik çıkıyor 3 gün gecikti adetim
Bir de beta vermeden önce evde test yapmış mıydınız? Yaptıysanız ona ne zaman yansıdı sonuç?
Adetime 7 gün kala yaptırdım son adet tarihim 8 nisanMerhaba, umarım her şey gönlünüzce ilerler. BAT ne zaman acaba? Reglden kaç gün önce yapılabilir bu kan testi?
değerin şu ilk aşamada yüksek veya düşük olması önemli değil bende gebeliğimi 34 beta ile öğrenmiştim , sağlıklı artış olması ( 2 günde 2 katı artması ) önemli hayırlı olsun sağlıklı olsunMerhaba hanımlar. Benim son adet tarihim 8 Nisan'dı. 30 Nisan'da kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Sonra emin olmak için erken gebelik testi yaptım onda da diğerinden daha belirgin bir silik çizgi çıktı. İyice şüphelenip 1 Mayıs da kan testi yatırdım. Beta HCG 33 çıktı. Adetime daha 3 gün var. Gebelik devam eder mi. Değerler yükselir mi? Bilgisi olan yazabilir mi
Evet 30 çukmıştı 1.5 gün sonra tekrar yaptırdım 58 çıktıKan testi yaptırmadınız mı
Sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsunEvet 30 çukmıştı 1.5 gün sonra tekrar yaptırdım 58 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?