• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adete 3 gun kala

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
26.599
48.494
598
merhaba arkadaslar
adetime 3 gun var ama 4 5 gundur bende damla damla cok acik renkte kanama oluyor bebek icin tedavi goruyordum ve seker ilaci kullaniyordum acaba yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa ilaclardanmi bilgisi olan yardimci olabilirmi teşekkürler herkese

Eğer gebeliğin 6.haftasını bitirdiysen yerleşme kanaması olabilir.Genellde 8-9-10 haftalarda başlar yerleşme kanaması.
Tedavi görüyorum derken tüp bebek tedavisi mi yoksa başka tedavi mi görüyosun ?
Adet kanaması olabilir.Şeker ilaçları yapmaz.Yani herşey olabilir.

hayir tup bebek tedavisi degil pko dan dolayi insulin direncim vardi buyuzden seker ilaci kullaniyorum gebemiyim bilmiyorum ki gebeysem de 6 hafta olmamistir daha adet kanamasi 1 2 damla olabilirmi rwngi cok acik birde adet kani degil gibi rahim filmi cekinmistim 2 ay once ondami bir sorun olustu acaba

Rahim filmi çekileli çok olmuş o yapmamıştır.Bazen ara kanamalar olabilir normaldir en güzel şey yatıp dinlenmek eğer kanama devam ederse mutlaka dr. ara bilgi ver.Önemli olan çok fazla kan gelmemesidir.Bazen kese altında hafif kanamalarda olur.Yat dinlen.Glifor mu kullanıyosun.

Rahim filmi çekileli çok olmuş o yapmamıştır.Bazen ara kanamalar olabilir normaldir en güzel şey yatıp dinlenmek eğer kanama devam ederse mutlaka dr. ara bilgi ver.Önemli olan çok fazla kan gelmemesidir.Bazen kese altında hafif kanamalarda olur.Yat dinlen.Glifor mu kullanıyosun.
glucophage diye bir ilac kullaniyorum

Back