• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adete 3 gün kala test negatiff :( :( :(

Birkediiannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
192
48
118
34
kızlar adetime 3 gun var normalde adet belırtılerım 1 hafta oncesınden belli eder kendını ama bu ay hıc bı belırtı yok gogus agrı bıle dayanamayıp test yaptım lakın tes t u:50::50::50::50:zerınde adet gunu kesın sonuc verıyor dıyordu dayanamayıp yaptım yanılma payı varmıdır ??

kızlar adetime 3 gun var normalde adet belırtılerım 1 hafta oncesınden belli eder kendını ama bu ay hıc bı belırtı yok gogus agrı bıle dayanamayıp test yaptım lakın tes t u:50::50::50::50:zerınde adet gunu kesın sonuc verıyor dıyordu dayanamayıp yaptım yanılma payı varmıdır ??

idrar testi döllenmeye göre( geç döllenme/yada erken olabilir) adete 2-3 gün kala çıkabildiği gibi daha kesine yakın sonucu adet gecikmesinden 5 gün sonra verir. bence bekleyin. 5 günlük gecikme olursa tekrarlayın. idrara yansıyacak kadar b-hcg hormonu yükselmemiş olabilir

idrar testi döllenmeye göre( geç döllenme/yada erken olabilir) adete 2-3 gün kala çıkabildiği gibi daha kesine yakın sonucu adet gecikmesinden 5 gün sonra verir. bence bekleyin. 5 günlük gecikme olursa tekrarlayın. idrara yansıyacak kadar b-hcg hormonu yükselmemiş olabilir

inşallah dedıgın gıbıdır canm bı umutla yaptm hayli üzüldüm ınsallah cıft cızgıyı görürüm artık :(:44::44::43:[MENTION][MENTION][/MENTION][/MENTION]

Cnm bende adetime 3 gün kala yapmıştım sonuç negatif çıktı daha sonra adet günüm 3 gün gecikti tekrar yaptım çift çizgi çıkmıştı çoğunlukta günün geçmeden belli etmiyor

Cnm bende adetime 3 gün kala yapmıştım sonuç negatif çıktı daha sonra adet günüm 3 gün gecikti tekrar yaptım çift çizgi çıkmıştı çoğunlukta günün geçmeden belli etmiyor

inşallah canım içime su serptin ınsallah bende senın gıbı olurum belırtılerın varmıydı canımm

inşallah canım içime su serptin ınsallah bende senın gıbı olurum belırtılerın varmıydı canımm

Hayır cnm hiç bir belirti yoktu aynı adet olacakmışım gibi ağrılar vardı o yüzden hiç anlamadım ben hamile olduğumu hatta hep adet olucam diye bekliyordum

belli olmaz bu işler adetin gecikirse tekrar yap.eğer varsa çıkar zaten sabah ilk idrarla yap :)

beta hgc
Merhaba arkadaşlar benm bi sorum olacak yardimci olursaniz çok sevinirim ben adetimden 10 gün önce beta hgc yaptrdm 0.08 cikti sizce erkenmi yaptrdm değişir mi acaba lütfen cevap verin :(

merhaba
canım benım adetıme 3 gun kala yapmıstımnegatıftı moralım cok bozulmustu,reglım gecsede 10 gun yapmıcam test falan demıstım,düzensizdi cunku benım adet gunlerım,adetım 7 gün geçti yaptıgımda çift çizgiyi gördüm ,
rabbım inşallah hayırlısıyla yüzünü güldürür,bence adetın geçmesını beklemen daha iyi sonuc gösterır

Cvplarnz için TSK ederm biraz olsun rahatladm kan testi olduğu için canm sıkıldi cunku daha güvenilir deniyor ama adetime daha 8 gün var testi 2 gün önce yaptrdm umarm değişir sabirsizlikla bekliyorum

Back