Adete 3 gün kala kan testi negatif sonra pozitif olan varmi

Liyaa2101

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
127
40
26
Bu gece acile gittim test yaptık gebelik yok dedim afedersiniz en son eşimle 27 temmuzda beraber olduk yani 13 gün önce acaba geç döllenme imkanı varmıdır ve negatif olupta pozitif olan varmı aramızda

Geç döllenme de bunlar olur - var mı?

Adet döngüsünün düzenini değiştirebilen her türlü etken, geç döllenmeye de neden olabilir. Sık sık adet düzensizliği yaşayan veya dönemsel olarak adet tarihinde sapmalar görülen kadınlarda geç döllenmenin meydana gelme ihtimali daha yüksektir. Stres, hormon ilaçları, miyomlar, polipler, pelvik enfeksiyonlar, POS gibi birçok etken adet düzeninde olumsuz etkiler meydana getirebilmektedir. Adet tarihinin ileri bir güne ertelenmesi, geç döllenmeyi de beraberinde getirir.

Ben geç döllenmeyle hamile kaldım.
Adete 1 hafta kala yumurtladığımı gördüm. Adetten bir gün önce de gebelik testi yaptım çıkmadı. Yanlış hatırlamıyorsam döllenmeden tam 12 13 gün sonra kan testi yaptırdım. Kanda çıktı.

3 aylık evliyim adetim 2 aydır erken oluyorum

Bütün belirtiler var bende ama teste çıkmayınca umudumu kestim

Bu gece acile gittim test yaptık gebelik yok dedim afedersiniz en son eşimle 27 temmuzda beraber olduk yani 13 gün önce acaba geç döllenme imkanı varmıdır ve negatif olupta pozitif olan varmı aramızda
Benim son adet tarihim 4 temmuz ...26 temmuz tahlil yaptırdım gebelik yoktu bi kaç gün sonra adet olmam gerekiyodu..lakin olmadım mayıs ayında kürtaj olduğum için düzensizlşti sandım...10 günü geçinde test yaptım hamileymşm şok oldum....muhtmln geç döllenme..

Ayy çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı benim başıma inşallah

Merhaba arkadaşlar ben klomen ilacı kullandım doktor yumurtaların çatlamış dedi 1 hafta sonra gel test yapalım dedi test sonucum 1.1 cıktı tutmamış gibi gözüküyor dedi ama ben kaç günde bir adet olduğumu bilmiyorum düzensiz adet oldum diye lavaboya gidiyorum akinti geliyor şimdi sorum şu yumurta çatladikdan sonra geç döllenme olabiliyor mu ve klomenle kaçıncı da sonuç aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…