Adete 3 gün kala idrar testi yapan varmı

Gamzeli 11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
449
120
24
Düşükten 2 ay sonra testim pozitif adetime 3 gün var dayanamadım yaptım ve çıktı bi bakar mısınız
IMG_20221103_074618.jpg

Düşüklerinizin sebebi araştırıldı mı belki kan pıhtılaşması ya da rahimle ilgili problemler, genetik vs bi baktırsaydınız keşke. Bende 3 düşük yaptım 4. Ye hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum ayrıca kromozom translokasyonum var. İnş bu sefer sağlıkla kavuşursunuz🙏🏻💐

Korkmayın lütfen düşükten sonra sağlıklı embriyonun tutunması kolaylaşıyormuş benim de düşük riskimiz var doktorum söylemişti, kan verin içiniz rahat etsin. Stres ikinizi de kötü etkiler 🌸

Düşüklerinizin sebebi araştırıldı mı belki kan pıhtılaşması ya da rahimle ilgili problemler, genetik vs bi baktırsaydınız keşke. Bende 3 düşük yaptım 4. Ye hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum ayrıca kromozom translokasyonum var. İnş bu sefer sağlıkla kavuşursunuz🙏🏻💐
Bakıldı temiz dendi hamile kalırsam iğne basliycaz dedi

Sonuç çıkmış 341 iyimi sizce
Harika 🙏 2 günde bir artışa baktırın hep aynı yerde bakılması önemli labdan laba değişiyor çünkü. 2500-3000lerde keseyim görmeye gidersiniz 🥰 zaten bu değerleri beklenti 1 haftaya 2500 ün üzerine çıkması 🙏

Harika 🙏 2 günde bir artışa baktırın hep aynı yerde bakılması önemli labdan laba değişiyor çünkü. 2500-3000lerde keseyim görmeye gidersiniz 🥰 zaten bu değerleri beklenti 1 haftaya 2500 ün üzerine çıkması 🙏
Hemen gitmiyeyim mi iğne başlanacak ama Emin degilim

X