Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasalı şu an doktor bile bilemez kimyasal 4-5 hafta civarı kendiliğinden hcg düşer kanama olur bu testten nasıl anlaşılsınAdetıme 3 gün var hatta sabah 2 gün dün bugün erken gebelik testi yaptıö çift çizgi cıkdı sizce hamilemıyım yoksa kımyasal mo
Ne bileyım herkes kimyasal dıyor ben ne olduğunu bile bilmiyorumKimyasalı şu an doktor bile bilemez kimyasal 4-5 hafta civarı kendiliğinden hcg düşer kanama olur bu testten nasıl anlaşılsın
Allah aşkına kimyasal olması için betanın önce yükselip sonra düşmesi demekNe
Ne bileyım herkes kimyasal dıyor ben ne olduğunu bile bilmiyorum
Kimyasalı şu an doktor bile bilemez kimyasal 4-5 hafta civarı kendiliğinden hcg düşer kanama olur bu testten nasıl anlaşılsın
Belkide duygu karmaşası çok fazla negatif gördum yarın öğlen sonuç cıkacaj çok heycanlıyımAllah aşkına kimyasal olması için betanın önce yükselip sonra düşmesi demek
Daha yükselmemiş bile çok yeni kimyasal demek için çok erken belki değil neden kötü düşünüyorsunuz ?
merhaba neymis sonuc acabaBelkide duygu karmaşası çok fazla negatif gördum yarın öğlen sonuç cıkacaj çok heycanlıyım
Hamileyim haftaya kese görüncekmerhaba neymis sonuc acaba
tebrik ederim cok sevindim bende sizinle ayniyim suan pzt bekliyorum doktora görünmek icin bu sabah yine test yaptim dünküne göre koyu cift cizgi cikti :) kimyasaldan bende cok korkuyorum yaHamileyim haftaya kese görüncek
Gözünüzaydın tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah beni. Adetime 6 gün var test yaptım ama negatif daha öncesinde test yapmış mıydınız sonradan mı pozitife döndüAdetıme 3 gün var hatta sabah 2 gün dün bugün erken gebelik testi yaptıö çift çizgi cıkdı sizce hamilemıyım yoksa kımyasal mo
Sonucun neydi canim
Rabbim kimseye yaşatmasın benim böyle sürekli bir uyuma isteğim var Uyuyorum Doktor 3 gün sonra kan testi ver dedi Sen de verebilirsin istersen hcg'nin yükselip yükselmediğine bakacak Eğer özele gidiyorsan bekleme sağlık ocağında gitmeden önce hamilelik için kan testi vereceğim de doktor istedi de yoksa özel hastane bunlar için ayrı ücret istiyor ben sağlık ocağında vereceğimtebrik ederim cok sevindim bende sizinle ayniyim suan pzt bekliyorum doktora görünmek icin bu sabah yine test yaptim dünküne göre koyu cift cizgi cikti :) kimyasaldan bende cok korkuyorum ya
Sonradan dönme ihtimali fazla Çünkü ben testi yaptım İlk önce pozitif gördüm ertesi gün negatif gördüm Sonra tekrar negatif gördüm Dedim ki herhalde test bozuk bir gün yapmadım göğüslerimde hassasiyeti hissettiğimde yaptım Ertesi gün de kan verdim Yani ben negatiften sonra öğrendim pozitife döndüğünü O yüzden umudunuzu kesmeyinGözünüzaydın tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah beni. Adetime 6 gün var test yaptım ama negatif daha öncesinde test yapmış mıydınız sonradan mı pozitife döndü
Insanların kötü yorumlarına sakın bakmayın yarısı çıkmaz demiş yani İnsanların en azından hevesini kırmayın gerçekten bizim bir gıdım bile hevese ihtiyacımız var inanca ihtiyacımız var bol bol dua etGözünüzaydın tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah beni. Adetime 6 gün var test yaptım ama negatif daha öncesinde test yapmış mıydınız sonradan mı pozitife döndü
yurtdisindayim ben hastaneler bakmiyor once saglik ocagina gitmem gerekiyor bakalim hayirlisi 13 eylülde regl olmazsam insallah sknti yok demektir diye düsünüyorum simdilik. saglikla kucagina al insallah sende :)Rabbim kimseye yaşatmasın benim böyle sürekli bir uyuma isteğim var Uyuyorum Doktor 3 gün sonra kan testi ver dedi Sen de verebilirsin istersen hcg'nin yükselip yükselmediğine bakacak Eğer özele gidiyorsan bekleme sağlık ocağında gitmeden önce hamilelik için kan testi vereceğim de doktor istedi de yoksa özel hastane bunlar için ayrı ücret istiyor ben sağlık ocağında vereceğim
Sağ ol canım inşallah Rabbim herkese tattırsınyurtdisindayim ben hastaneler bakmiyor once saglik ocagina gitmem gerekiyor bakalim hayirlisi 13 eylülde regl olmazsam insallah sknti yok demektir diye düsünüyorum simdilik. saglikla kucagina al insallah sende :)
Sizce bende hamilemiyimInsanların kötü yorumlarına sakın bakmayın yarısı çıkmaz demiş yani İnsanların en azından hevesini kırmayın gerçekten bizim bir gıdım bile hevese ihtiyacımız var inanca ihtiyacımız var bol bol dua et
Şuan öyle görünüyor ama sarılık çok kuruma olabilir deneyın tekrar ilk idrarlaSizce bende hamilemiyimEki Görüntüle 3479258
İnsallaj cıkatŞuan öyle görünüyor ama sarılık çok kuruma olabilir deneyın tekrar ilk idrarla
Sizce bende hamilemiyimEki Görüntüle 3479258
Sonucunuz ne çıktıSizce bende hamilemiyimEki Görüntüle 3479258
Oturduğum yer küçük yer düzgün gebelik testi yok prodoctor sipariş verdim gelince yapacağım ama adetim biteli 24 gün oldu hala olmadım psikolojik mi bilmiyorum aşırı uyku ve mide bulantısı var kusma yok ama belimde ve kasıklarımda Ağrı var birde yanlış anlamazsın size birşey soracağım aşırı tuvalet ihtiyacı oldumu sizde normalde hiç böyle olmazdımSonucunuz ne çıktı