Adete 3 gun kala belirtiler

Sekermatik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
503
177
23
Kizlar bu sabah mide bulantisiyla uyandim.kosarak gittim lavaboya.istifra etmedim ama elim ayagimin cani kesildi derlerya oyle halsiz kaldim.o gun icinde yasadiklarim ise kahvalti ve aksam yemeginden sonra hic ama hic doymadim. O gun hep actim. Ve kalkar kalkmaz canim ispanakli yogurt istedi o gunun gecesinde tahta beyaz besik gormustum.eger tahminlerim dogruysa ilk belirtiyi goguslerim verdi.cok kasindi ve gerildi.biraz da dokununca uclarinda acima vardi. Persembeye az kaldi.usutme degilse insallah bebisim geliyodur belki

inşallah hadi bakalım :)

İnşallah canım. Erken gebelik testi yapsana :)
Ay aslinda yapsammi bilemedim canim persembeye de az kaldi usutmus olabilirim diye de dusunuyorum.hafta sonu hava guzel diye hirkayla ciktim.bide ac uyudum o yuzden belki aclikta bulanti yapmis olabilir diye bekliyorum.diger belirtiler zaten adet belirtisi

Ama eger hamis olursam nasil surpriz yapacagimi planladim.esim hafta sonu bir ayakkabi begendi ama pahali diye almadi.onu alicam zannedicek hediyem bu.sonra icine bebek corabim vardi bikez daha cok siddetli belirti yasayip hic gecmeyen adetimde gecince kesin hamileyim sandim.o gun testle beraber almistim icine koyucam.bide kucuk pasta alirim nasil kizlar fikirim guzel mi. Baska fikirleriniz varsa rica edebilirim. Kendimi kaptirdim yine olmazsa da nasip deyip oldugu zamn kullanirim fikirleri :)

Canım benim sen şimdi bunları düşünme inşallah ikinci çizgiyi görürsen koş gel beraber planlayalım süprizini :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…