• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 3-4 gün varken kaset teste cok silik çıkması

nermin 5334

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
16
2
1
32
Merhaba ,
Adetime 19-20 gibi gösteriyor yumurtlama dönemimde 3-4-5 ocak zamanıydı suan loqouıck marka kaset test yaptım cok silik çıktı normalde bu kasetleri hep kullanıyorum hiç böyle çıkmazdı IMG_3825.png elimde baska olmadığından peşinden ovulasyın testi yaptım normalde yumrutlaöa dönemim olmadığında bile cok silik çıkardı ama bundan pembe cıktı sizce hamilelik varmıdır

Ovulasyon testi ile gebelik her zaman anlaşılmaz ama anlaşıldığı durumda da pik oluyor test, böyle olmuyor maalesef

Altta kullandığım kaset test hep beyaz cıkardı bu defa col hafif cizgi var markada laboquıck beklemekten baska caremiz yok

Testi kendi isaretjnix olmadan tek başına yakın çekim yapıp atarmisiniz laboquick kaset test silik çıkarmıyor
Testi attım çöpe yani ben cıplak gözle görüdğümde cok silil çızgi var ve normalde cok sıl kışşandığıö testtır hic çıkmadı böylr bir sey o yuzden sasırdım 3-4 gün var adetime emin olamadım acaba ben mi hayal ediyorum

Testi attım çöpe yani ben cıplak gözle görüdğümde cok silil çızgi var ve normalde cok sıl kışşandığıö testtır hic çıkmadı böylr bir sey o yuzden sasırdım 3-4 gün var adetime emin olamadım acaba ben mi hayal ediyorum
Sen yine test yap 3 saat 4 saat çok sıvı tüketme idrarı da tut tekrar test yap bakalım eğer o durumda siliklik varsa bu marka test çok hassas muhakkak bunda da silik çıkacaktır.

Birebir aynısını ben de yaşadım, 3-4 gün öncesinde silik çıkmıştı. Şimdi 3 aylık hamileyim. Adet tarihinde 1 günlük gecikme sonrası ve bazı belirtiler sonrası test yaptığımda 2 çizgi çıkmıştı. Bir süre sonra yeni test yaparsan daha net sonuç çıkabilir

Sen yine test yap 3 saat 4 saat çok sıvı tüketme idrarı da tut tekrar test yap bakalım eğer o durumda siliklik varsa bu marka test çok hassas muhakkak bunda da silik çıkacaktır.
Dualarınıza talibim cok zor sürecler gecirdi ilaç gibi gelecek rabbim kimsenşn kucagını boş bırakmasın

Birebir aynısını ben de yaşadım, 3-4 gün öncesinde silik çıkmıştı. Şimdi 3 aylık hamileyim. Adet tarihinde 1 günlük gecikme sonrası ve bazı belirtiler sonrası test yaptığımda 2 çizgi çıkmıştı. Bir süre sonra yeni test yaparsan daha net sonuç çıkabilir
İnşllah allahım cok sevindim inşallah benimde sizin gibi olur umut oldunuz bana

Back