- 26 Kasım 2018
- 217
- 66
- 48
- 36
- Konu Sahibi Nermin3419
Kızlar hayırlı akşamlar geçenkerde yazmıştım korumasız eşimle birlikteliğimiz olmuştu diye bir aydır korunmuyoruz son reglim 18 Kasım dı yumurtlama hesabım da takvime 1,3 Aralık dı değerlendirdik ama yumurtama günümün ve devamında şişkinlik ve kasıklarımda dolgunluk ve hassasiyet oldu ve bel ağrım oldu 5 gün önce aralığın 8 gibi evde idrar testi yapmıştım ama çıkmamış tı şimdi ise adetime 3,4 var ama yapışkan süt kıvamında akıntım başlandı yumurtladımmı sizce regli belirtisimi bu anlamadım? ama vajinam çok yumuşadı ve midemde de hazımsızlık var gebelikte midede hazımsızlık olurmu iştahım da azaldı evdekilerde mide endoskopi si çektir neoluyor sana az bişey yiyorsun diyorlar buarda ben 4 yıllık tüp mideliyim ama neden bu ay böyle yapsın ki midem; ?
birde adetlerim hep düzenlidir ya 1 gün öne atar yada bir sona yani 28 :29 günde bir oluyorum yada düzenli adet gören kadında yumurtlama olurmu? şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum
birde adetlerim hep düzenlidir ya 1 gün öne atar yada bir sona yani 28 :29 günde bir oluyorum yada düzenli adet gören kadında yumurtlama olurmu? şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum