Adete 3-4 gün kala başlayan kahverengi akıntı

Heveslebekleyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
845
721
123
Hanımlar merhaba.. Son iki aydır adet kanaması başlamadan bikaç gün önce yoğun katı kahverengi bir akıntı oluyor bende. Geçen ay doktora gittim muayene oldum, bi sıkıntı olmadığını söyledi. Buna benzer bişe yaşayan var mı aranızda

evet ben hep yaşıyorum adetim sökülmeye çalışıyor çünkü sebebi kist canım

bende internette okuyorum şimdi herkes kiste bağlıyor sebebini ama 10 gün önce baya iyi bi hastanenin methedilen bi doktoruna gittim, hiçbiseyin yok dedi, tum hormon testlerim yapıldı , temiz dedi.. anlayamıyorum bende.

Benim de hep olurdu ya hormonal ya da enfeksiyon diyorlar gerci ben doktora bunun icin hic gitmedim ama okuduklarim bunlardi.ikinci dogumumdan sonra gecti.cok sinirim bozulurdu.

Benim de hep olurdu ya hormonal ya da enfeksiyon diyorlar gerci ben doktora bunun icin hic gitmedim ama okuduklarim bunlardi.ikinci dogumumdan sonra gecti.cok sinirim bozulurdu.
Çocuk sahibi olmanıza engel olmamış bu sıkıntı, buna sevindim. 15-20 gün önce doktora gittim, tüm kontrolleri yaptı ve hicbise yok dedi.. Bidaha bidaha doktora gidip gelmek istemiyorum. 8 aydır bekliyorum belki daha çok erken ama yoruldum, biraz kendi haline bırakmak istiyorum. Allah cocuklarını sana bağışlasın, bize de en kısa zamanda nasip etsin insallah

Tesekkur ederim en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…