cok acıklayıcı bılgıler vermıssın cnm tsk ederım cunku ınan bı haylı ıcımı rahatlattın o zaman hala ümit var.ınsallah rabbım yuzumuzu guldursun bu ay sadece benım degıl anne olmayı dort gozle gozlerı yollarda bekleyen tum dostların...
cok tsk ederım arkadasım yaa benı cok mutlu ettın benım ıcın usenmeden neler yazmıssın yardımcı oldugun ıcın cok saol ama sende benı cok ıyı anlarsın ıste malum heyecanla beklıyoruz ve her belırtıyı hamılelık sanıyoruz allahım meleklerımıze kavustursun bıranonce ınsallah bızı.
arkadaslar adetıme ıkı hafta var ama yarın kan testı yaptırmayı dusunuyorum cunku butun gebelık belırtılerını yasıyorum psıkolojık oldugunu sanmıyorum cunku ılk kez boyle seyler oluyor en onemlısı kasıklardakı batma,mıdede yanma ve uyku halı.acaba cok mu erken yumurtlama donemım yenı bıttı ama ben yumurtlama donemının basında yada oncesındede hamıle kalmıs olabılırım,sızce yarın yaptırsam yanlıs sonuc verır mı?
ya kızlar sımdı testın sonucu elıme gectı bende telefonla ogrenmıstım sonucu ama kagıttan bısey anlamadım bı yorumlar mısınız ne demek bu kan degerlerım cok mu dusuk benım? bhcg sonuc <2.00 normal deger <4mlu/ml yardımcı olursanız cok sevınırım cunku bılıyosunuz ben adetıme 2 hafta kala yaptırmıstım kan testını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?