• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 2 gun kala yogun akıntı hamılelık belırtısı olabılırmı 😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cicibebek13579

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
49
2
286
32
Merhaba arkadaslar sızlere bır sorum olucak ayın 4 de catlatma ıgnesı oldum ve 5nde ve bır gun arayla bırlıktelık oldu ayın 16 da beta hcg 0.209 cıkdı yok dendı ama ben hala umutluyum adetıme 2 gun var ve adet yogunlugunda akıntım var seffaf sekılde hamılelık alma olasılı % kac lutfen yardımcı olurmusunuz

Canim akintida hamilelik belirtileri arasinda rengi bazisinda beyaz bazisinda saydam bazi kisilerde de sari oluyor . Belki gec dollenme oldu bekle bakalim 2 3 gun sonra tekrar yaptir

Merhaba arkadaslar sızlere bır sorum olucak ayın 4 de catlatma ıgnesı oldum ve 5nde ve bır gun arayla bırlıktelık oldu ayın 16 da beta hcg 0.209 cıkdı yok dendı ama ben hala umutluyum adetıme 2 gun var ve adet yogunlugunda akıntım var seffaf sekılde hamılelık alma olasılı % kac lutfen yardımcı olurmusunuz
Zaten 5 inde igne olmussun 6.snda catlamis olsa 10 gun sonra kanda bile erken en az 14 gun gecmis olmasi lazim

Bende ilk hamileliğimde aynı şeyi yaşadım. Yumurtlamadan iki gün sonra krem gibi akıntı başladı sonra hiç bitmedi hamilelik boyunca da devam etti. 11ncü gün çok silik bi çizgiyle öğrendim akşamında 14,77 çıktı değerim yani düşük. Şimdi de aynı şeyi yaşıyorum ama tek fark anlattığınız gibi şeffafta oluyor arada ilkinde hiç olmamıştı. Bende meraktayım hamilelik olabilir mi diye

Canim akintida hamilelik belirtileri arasinda rengi bazisinda beyaz bazisinda saydam bazi kisilerde de sari oluyor . Belki gec dollenme oldu bekle bakalim 2 3 gun sonra tekrar yaptir
Bende 2 aydır adetim düzensiz 3 gün erken oldum diğer ay 3 gün geç bu ay ise 3 gün kaldı adetime beyaz akıntım var ara ara sağ kasığıma iğne batar gibi ağrı girdi saniyelik yürüyemedim zorlandım acaba gebelik belirtisi olabilir mi bunlar

Kızlarr yardım 4 yaşında bi kızım var polikistik over olduğu için klomenle hamile kalmıştım son 6 aydır da iatiyorum ama bi tedavi görmedim adet günlerimi takip ediyorum 8 aydır ilk defa 5 gün geçti sol tarafımda aşırı bel ağrısı ara ara sancılarım var adet olucam sanıyorum her seferinde ama olmadı akıntım da var sizce kendiliğinden hamilelik olmuş olabilir mi

Back