- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
-
- Konu Sahibi second_life
Reglina ne kadar var canmha atmadim buraya ya hic cizgi yoktu en iyisi adet gunu kan vermek
kle bekle nereye kadar tsbi o gun adet olmazsamReglina ne kadar var canm
Valla kuzum ben yanlış hesapladım sanırım ben geçen ay yani Ocak 30 da regl oldum 29 günde bir olurum bugün tam 29 gün oluyor sanırım gelmedi daha amacarsamba regl gunum ve gidip kan verryim diyorum be
kle bekle nereye kadar tsbi o gun adet olmazsam
Haklısın canım ama bence test yap koyulaşınca git hayal kırıklığı çok kötü ya ben kaçıncı kanı verdim insan kağıt elinde üzülüyorcarsamba regl gunum ve gidip kan verryim diyorum be
kle bekle nereye kadar tsbi o gun adet olmazsam
canim ben de netciyim yoksa yok varsa var idrarla ugrasmayim diyorum nasipHaklısın canım ama bence test yap koyulaşınca git hayal kırıklığı çok kötü ya ben kaçıncı kanı verdim insan kağıt elinde üzülüyor
İnşAllah öyledir canm yaa hakkımızda hayırlısı
Kizlar slm ben daha öncesinde de yazmıştım buraya bugün adetimin uygulama üzerinden bakarsak 7 gün gecikti ama ayın birinden sayarsak 5 gün gecikti ara ara zamanla 3 kere test yaptım 3 de negatif çıktı ve hayla regl olmadım ben bu işten bişey anlamadım yaa lütfen yardımcı olunGeç döllenme olmuştur belki canım üzülme sakın hayırlısı olsun inşallah hakkında
Canım bi hastaneye gidip kan ver bence oda negatif çıkarsa kadın doğuma git normal değil bence hala adet olmamışsın belki dediğimiz gibi geç döllenme olmuş olabilirKizlar slm ben daha öncesinde de yazmıştım buraya bugün adetimin uygulama üzerinden bakarsak 7 gün gecikti ama ayın birinden sayarsak 5 gün gecikti ara ara zamanla 3 kere test yaptım 3 de negatif çıktı ve hayla regl olmadım ben bu işten bişey anlamadım yaa lütfen yardımcı olun
Yarın gidip kan vermeyi düşünüyorum aynen canm bı terslik var ama ne olduğunu bilmiyorumCanım bi hastaneye gidip kan ver bence oda negatif çıkarsa kadın doğuma git normal değil bence hala adet olmamışsın belki dediğimiz gibi geç döllenme olmuş olabilir
Kan verdin mi var mı gelişmeYarın gidip kan vermeyi düşünüyorum aynen canm bı terslik var ama ne olduğunu bilmiyorum
Yok canm vermedim kasıklarımda ara ara sancı oluyor sanki adet olucakmisim gibi o yüzden gitmedim bugünde olmazsam eğer yarın kesin gidicem sağlık ocağında alıyorlar mı yaa ben hiç bilmiyorum bu tür işleriKan verdin mi var mı gelişme
Sağlık ocağından aile hekimin alır canım kanı aksatma bu durumuYok canm vermedim kasıklarımda ara ara sancı oluyor sanki adet olucakmisim gibi o yüzden gitmedim bugünde olmazsam eğer yarın kesin gidicem sağlık ocağında alıyorlar mı yaa ben hiç bilmiyorum bu tür işleri