-
- Konu Sahibi second_life
Tabi kiTeşekkür ederim çok hayırlısı inşallah sizde umarım hamilesinizdir haber verirsiniz bana
O zaman Rabbim gönlümüzdeki eylesin diyelimŞöyle söylüyüm bildiğim kadarıyla erken gebelik testlerinde ve kan testlerinde adete1 hafta kala belli oluyormuş ama şöyle bişiy daha var erken döllenme olmuşsa test işe yarar ama geç döllenme olmuşsa testte geç çıkar yani adet gününü beklemek lazım yada bazılarının adetten 1 hafta sonra belli oluyormuş yaklaşık.Ben şansımı denicem
Aminn inşallahO zaman Rabbim gönlümüzdeki eylesin diyelim
Canım adet oldun mu var mı gelişmeAy inşAllah sende hamileymiş sin duan kabul olur inşAllah inşAllah amin
Bugün test yapicam canm inşAllah hamileyimdirCanım adet oldun mu var mı gelişme
Merakla bekliyorum canım testini de paylaşırsın bizimleBugün test yapicam canm inşAllah hamileyimdir
Reglin nezaman canımBugün test yapicam canm inşAllah hamileyimdir
kac gunde bir adet oluyorsunuz ben de 17. gun yumurtlama gordumMerhaba bende bu ay ovulasyon denedm yumurtlamayı reglin ilk gününden sayarsak 18. Günde gördüm.dokuz gün boyunca iki boş diğerleri dolu şekilde değerlendirdik.su an on gün var reglime .geç döllenme olur değil mi bu durumda
Normalde 2 gün geciktim yaaReglin nezaman canım
Yaptım ama negatif dedi yaaa bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum eğer regl olmazsam tekrar deneri.
Geç döllenme olmuştur belki canım üzülme sakın hayırlısı olsun inşallah hakkındaYaptım ama negatif dedi yaaa bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum eğer regl olmazsam tekrar deneri.
İnşAllah öyledir canm yaa hakkımızda hayırlısıGeç döllenme olmuştur belki canım üzülme sakın hayırlısı olsun inşallah hakkında
Amin inşallah kuzumİnşAllah öyledir canm yaa hakkımızda hayırlısı
Testiniz nerde goremedimKizlar adete 2 gun kala bugun kaset test yaptim negatif bggunlugu testim
Merhaba. Benim de sizin dediğiniz gibi belirtiler var. 3-4 gün çok yoğun akıntım oldu ama artık olmuyor. Adetime bir hafta var. Bel ağrılarım da oluyor. Sizin akıntılar ne kadar sürdü?Evet bende şuan 7 haftalık hamileyim benim öncesinde göğüs hassasiyetim vardı sağ kasığımda ara ara batmalar ani sancılar geliyordu belim aşırı derecede ağrıyordu mide bulantısı ani duygu değişimi çok zırlardım herşeyeneyse tabi daha adetime bir hafta vardı içime doğdu test yaptm ilk silik çizgiyi gördüm akıntım çok oluyordu beyaz kokusuz şekilde inşallah sende hamilesindir
Akıntı pek önemli değil canım herkes de değişir tabiki ama benimde 1 hafta falan sürdü akıntım bel ağrısı adetimden önce başladıMerhaba. Benim de sizin dediğiniz gibi belirtiler var. 3-4 gün çok yoğun akıntım oldu ama artık olmuyor. Adetime bir hafta var. Bel ağrılarım da oluyor. Sizin akıntılar ne kadar sürdü?
ha atmadim buraya ya hic cizgi yoktu en iyisi adet gunu kan vermekTestiniz nerde goremedim