Adete 2 gün kala test

Şöyle söylüyüm bildiğim kadarıyla erken gebelik testlerinde ve kan testlerinde adete1 hafta kala belli oluyormuş ama şöyle bişiy daha var erken döllenme olmuşsa test işe yarar ama geç döllenme olmuşsa testte geç çıkar yani adet gününü beklemek lazım yada bazılarının adetten 1 hafta sonra belli oluyormuş yaklaşık.Ben şansımı denicem
O zaman Rabbim gönlümüzdeki eylesin diyelim ❤️

Merhaba bende bu ay ovulasyon denedm yumurtlamayı reglin ilk gününden sayarsak 18. Günde gördüm.dokuz gün boyunca iki boş diğerleri dolu şekilde değerlendirdik.su an on gün var reglime .geç döllenme olur değil mi bu durumda
kac gunde bir adet oluyorsunuz ben de 17. gun yumurtlama gordum

Evet bende şuan 7 haftalık hamileyim benim öncesinde göğüs hassasiyetim vardı sağ kasığımda ara ara batmalar ani sancılar geliyordu belim aşırı derecede ağrıyordu mide bulantısı ani duygu değişimi çok zırlardım herşeye 😁 neyse tabi daha adetime bir hafta vardı içime doğdu test yaptm ilk silik çizgiyi gördüm akıntım çok oluyordu beyaz kokusuz şekilde inşallah sende hamilesindir 🙏🏻❤️
Merhaba. Benim de sizin dediğiniz gibi belirtiler var. 3-4 gün çok yoğun akıntım oldu ama artık olmuyor. Adetime bir hafta var. Bel ağrılarım da oluyor. Sizin akıntılar ne kadar sürdü?

Merhaba. Benim de sizin dediğiniz gibi belirtiler var. 3-4 gün çok yoğun akıntım oldu ama artık olmuyor. Adetime bir hafta var. Bel ağrılarım da oluyor. Sizin akıntılar ne kadar sürdü?
Akıntı pek önemli değil canım herkes de değişir tabiki ama benimde 1 hafta falan sürdü akıntım bel ağrısı adetimden önce başladı

X