Adete 2 gün kala test

Canım valla bende bu ay gün aşırı denedim ama işte yine de hani o test sonucunu görmeden emin olamam çünkü çok deneyip olmayanlar oluyor o yüzden ümit bağlamak istemiyorum

Canım valla bende bu ay gün aşırı denedim ama işte yine de hani o test sonucunu görmeden emin olamam çünkü çok deneyip olmayanlar oluyor o yüzden ümit bağlamak istemiyorum
Doğru valla rabbim hayırlısını nasip etsin bize inşallah biraz daha sabredebiliriz

Test yaptın mı çok merak ettim.Benimde reglim ayın 7 sinde ve testte çıkar mı çıkmazmı erken mi olur bilmiyorum sabırsızlanıyorum
Yok yapmadım çünkü erken olduğunu düşünüyorum. Evde ki kaset testler pek bu kadar zaman varken çıkmıyor. Bekleyelim bakalım. Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun

Yok yapmadım çünkü erken olduğunu düşünüyorum. Evde ki kaset testler pek bu kadar zaman varken çıkmıyor. Bekleyelim bakalım. Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Perşembe cuma gibi erken gebelik testi ve kan testi yapmayı düşünüyorum çok heycanlıyım sabırsızlanıyorum

Erken gebelik testleri güvenilir mi?
Şöyle söylüyüm bildiğim kadarıyla erken gebelik testlerinde ve kan testlerinde adete1 hafta kala belli oluyormuş ama şöyle bişiy daha var erken döllenme olmuşsa test işe yarar ama geç döllenme olmuşsa testte geç çıkar yani adet gününü beklemek lazım yada bazılarının adetten 1 hafta sonra belli oluyormuş yaklaşık.Ben şansımı denicem

Merhaba bende bu ay ovulasyon denedm yumurtlamayı reglin ilk gününden sayarsak 18. Günde gördüm.dokuz gün boyunca iki boş diğerleri dolu şekilde değerlendirdik.su an on gün var reglime .geç döllenme olur değil mi bu durumda

Valla kesin bişey diyemem şimdi yanlışta konuşmak istemiyorum sadece araştırdığım bildiğim kadarıyla erken döllenme olunca adetten önce geç döllenme olunca adetten sonra ama bu benim tezim insandan insana değişir bu benimde 7 martta reglim yumurtlama günümü tahmin ettiğim hesapladığım günlerde yaptık kesin olarak bilmiyorum ama belki bu perşembe yada cuma erken gebelik testi yada kan testi yaparım belki erken döllenme olmuşsa çıkar testte inşallah

İnşallah hamilesinizdir bende hep takvime göre deniyordum bu ay ovulasyon aldım ve daha ileri bı tarihte yumurtlama gördüm degerlendirdm inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…