- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
- Konu Sahibi second_life
6 gün var benim iki gün kala yapmayı düşünüyorumSenin gününe ne kadar var ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 gün var benim iki gün kala yapmayı düşünüyorumSenin gününe ne kadar var ki ?
Benim 6 gün var dahaSenin gününe ne kadar var ki ?
İnşAllah vardır canım senin de ilk mi olucak peki6 gün var benim iki gün kala yapmayı düşünüyorum
Yok benim 6 yaşında kızım varİnşAllah vardır canım senin de ilk mi olucak peki
Ooo Allah bağışlasın canmYok benim 6 yaşında kızım var
Sağol canım senin ilk olacak sanırım m.Ooo Allah bağışlasın canm
Benimde sizin gibi altı gün var bisey sorabilir miyim hangi gün yumurtlamayi gördünüz acabaSağol canım senin ilk olacak sanırım m.
2 gün kala çıkar mı sizce6 gün var benim iki gün kala yapmayı düşünüyorum
16 17 18 şubat ama tamamen takvimim uygulamasına göre söylüyorum.Benimde sizin gibi altı gün var bisey sorabilir miyim hangi gün yumurtlamayi gördünüz acaba
İlk kızımda çıkmıştı aslında.2 gün kala çıkar mı sizce
Benimde öyle gösteriyordu 18 şubat diye gösteriyordu benim ilk gebeligim olcak o yüzden hicbisey bilmiyorum.16 17 18 şubat ama tamamen takvimim uygulamasına göre söylüyorum.
Sizde belirti var mı acabaİlk kızımda çıkmıştı aslında.
Ama döllenme zamanı ile alakalı yanıltıcıda olabilir.
Test yaptın mı çok merak ettim.Benimde reglim ayın 7 sinde ve testte çıkar mı çıkmazmı erken mi olur bilmiyorum sabırsızlanıyorumHamilemiyim bilmiyorum.
Sırt ağrısı var, beyaz şeffaf akıntım var. Arada kasıklara giren ağrı var.
Adetime daha 7 gün var beklemedeyim. Senin belirtiler neler?
Regline kaç gün var acaba ben meraktan duramıyorum ya test yapsam çıkar mı acaba ayın 7 si reglimBenimde öyle gösteriyordu 18 şubat diye gösteriyordu benim ilk gebeligim olcak o yüzden hicbisey bilmiyorum.
Canım benim regle 6 gün kaldı bence 2 gün kalmadan yapman daha garanti olur diye düşünüyorum benimde ilk gebeligim olcak bende çok heyecanliyim ama işte sabretmemiz lazimRegline kaç gün var acaba ben meraktan duramıyorum ya test yapsam çıkar mı acaba ayın 7 si reglim
Canım benim regle 6 gün kaldı bence 2 gün kalmadan yapman daha garanti olur diye düşünüyorum benimde ilk gebeligim olcak bende çok heyecanliyim ama işte sabretmemiz lazım
Canım benim regle 6 gün kaldı bence 2 gün kalmadan yapman daha garanti olur diye düşünüyorum benimde ilk gebeligim olcak bende çok heyecanliyim ama işte sabretmemizRegline kaç gün var acaba ben meraktan duramıyorum ya test yapsam çıkar mı acaba ayın 7 si reglim
Canım valla benim sık idrara çıkma sorunum var bugün özellikle ne içsem lavaboya gidesim geliyor. Biraz da gaz problemim var. İnşallah hamileyizdir. Çok umitlenmek istemiyorum olmayabiliyor çünkü benim bu ay ikinci denemem geçen ay olmadığında çok üzülmüştümFarkındayım da çok sabırsızlanıyorum ya dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım ne olucak . sonuçları öğrendiğinde yazsana inşallah gebeyizdir ya aminn
Valla ben 1 hafta önce baya sık sık idrara çıkıyordum belim kopuyordu kasıklarımda ağrılar kramplar vardı şuanda da sadece midem bulanıyor kasıklarım,belimde ara ara ağrı oluyor.benim gebe olma olasılığım yüksek aslında zamanlama filan iyi baya ama dediğin gibi nasip belli olmaz yinedeCanım benim regle 6 gün kaldı bence 2 gün kalmadan yapman daha garanti olur diye düşünüyorum benimde ilk gebeligim olcak bende çok heyecanliyim ama işte sabretmemiz
Canım valla benim sık idrara çıkma sorunum var bugün özellikle ne içsem lavaboya gidesim geliyor. Biraz da gaz problemim var. İnşallah hamileyizdir. Çok umitlenmek istemiyorum olmayabiliyor çünkü benim bu ay ikinci denemem geçen ay olmadığında çok üzülmüştüm