Adete 2 gün kala test

Benimde ayın 7 si reglim bekliyorum.Okadar merak ediyorum ki dayanamıyorum ya erken gebelik testi yaptırıcam yada kan tahlili.
1 hafta önce bayaaa bel ağrılarım, kasıklarımda ağrılar batma oluyordu 2 defa dış gebelik geçirdim malesef.Çok istiyorum inşallah gebeyimdir.Çok merak ediyorum yaa bakalım bir iki güne test yapabilirim.

Regline kaç gün var acaba ben meraktan duramıyorum ya test yapsam çıkar mı acaba ayın 7 si reglim
Canım benim regle 6 gün kaldı bence 2 gün kalmadan yapman daha garanti olur diye düşünüyorum benimde ilk gebeligim olcak bende çok heyecanliyim ama işte sabretmemiz lazim

Farkındayım da çok sabırsızlanıyorum ya dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım ne olucak . sonuçları öğrendiğinde yazsana inşallah gebeyizdir ya aminn🤲

Regline kaç gün var acaba ben meraktan duramıyorum ya test yapsam çıkar mı acaba ayın 7 si reglim
Canım benim regle 6 gün kaldı bence 2 gün kalmadan yapman daha garanti olur diye düşünüyorum benimde ilk gebeligim olcak bende çok heyecanliyim ama işte sabretmemiz
Farkındayım da çok sabırsızlanıyorum ya dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım ne olucak . sonuçları öğrendiğinde yazsana inşallah gebeyizdir ya aminn🤲
Canım valla benim sık idrara çıkma sorunum var bugün özellikle ne içsem lavaboya gidesim geliyor. Biraz da gaz problemim var. İnşallah hamileyizdir. Çok umitlenmek istemiyorum olmayabiliyor çünkü benim bu ay ikinci denemem geçen ay olmadığında çok üzülmüştüm

Canım benim regle 6 gün kaldı bence 2 gün kalmadan yapman daha garanti olur diye düşünüyorum benimde ilk gebeligim olcak bende çok heyecanliyim ama işte sabretmemiz

Canım valla benim sık idrara çıkma sorunum var bugün özellikle ne içsem lavaboya gidesim geliyor. Biraz da gaz problemim var. İnşallah hamileyizdir. Çok umitlenmek istemiyorum olmayabiliyor çünkü benim bu ay ikinci denemem geçen ay olmadığında çok üzülmüştüm
Valla ben 1 hafta önce baya sık sık idrara çıkıyordum belim kopuyordu kasıklarımda ağrılar kramplar vardı şuanda da sadece midem bulanıyor kasıklarım,belimde ara ara ağrı oluyor.benim gebe olma olasılığım yüksek aslında zamanlama filan iyi baya ama dediğin gibi nasip belli olmaz yinede

X