- 10 Aralık 2022
- 67
- 22
- 20
-
- Konu Sahibi second_life
İlk çocuğun mu olucak pekiİnşAllah canm yaaa
İnşAllah öyledirBende Ümit var kız dediklerin o yola çıkıyor herkesin belirtisi aynı olmaz
Aynen canm ilk olucak inşAllahİlk çocuğun mu olucak peki
Ayyy çok tatlı olurr kızz hamiiiş ol lütfenİnşAllah öyledir
Aynen canm ilk olucak inşAllah
Ay inşAllah sende hamileymiş sin duan kabul olur inşAllah inşAllah aminAyyy çok tatlı olurr kızz hamiiiş ol lütfen
Ben duamı asla eksik etmicem sen ve isteyen herkes için bak folik asit de kullanabilirsin canım oda işe yarıyor takviyeAy inşAllah sende hamileymiş sin duan kabul olur inşAllah inşAllah amin
Kız insAllah yaaa Takviyelerini de denerim inşallahBen duamı asla eksik etmicem sen ve isteyen herkes için bak folik asit de kullanabilirsin canım oda işe yarıyor takviye
Tamam canımKız insAllah yaaa Takviyelerini de denerim inşallah
Yerleşme kanaması olabilir.Yok yapmadım hayır genelde regl gecikmesini bekleyin falan diye duyuyorum ama reglime 5 veya 6 gün vardı afedersiniz böyle kahve rengi akıntım da oldu aslinda
Sende ne gibi belirtiler oldu canmYerleşme kanaması olabilir.
O zaman bekleyin bakalım test için.
Benim de 7 gün var
Hamilemiyim bilmiyorum.Sende ne gibi belirtiler oldu canm
Test aldın mı bugün?Sende ne gibi belirtiler oldu canm
Bende öyle çok aşırı bir belirti yok ya sadece işte kahverengimsi akıntı oldu bı kaç gün ondan sonra şeffaf akıntıya döndü onun dışında hafif bir ağrı var kasiklarimda okadar yaniHamilemiyim bilmiyorum.
Sırt ağrısı var, beyaz şeffaf akıntım var. Arada kasıklara giren ağrı var.
Adetime daha 7 gün var beklemedeyim. Senin belirtiler neler?
Yok almadım ya pazartesini bekliycem becburenTest aldın mı bugün?
Kahverengi akıntı nasıldı canım pedi dolduracak seviyede mi?Bende öyle çok aşırı bir belirti yok ya sadece işte kahverengimsi akıntı oldu bı kaç gün ondan sonra şeffaf akıntıya döndü onun dışında hafif bir ağrı var kasiklarimda okadar yani
Tamam en azından netlik kazanır biraz dahaYok almadım ya pazartesini bekliycem becburen
Yok canm okadar olmadı tabi leke tarzında oldu sadeceKahverengi akıntı nasıldı canım pedi dolduracak seviyede mi?
Tamam en azından netlik kazanır biraz daha
Aynen canm hem bugün adet olmazsam eğer normalde günüm bugün pazartesi kesin çıkar diye umut ediyorum inşAllah vardır yaaaTamam en azından netlik kazanır biraz daha
Tamam Yarın test al yap bakalım eczane den. Bana da yaz mutlaka.Aynen canm hem bugün adet olmazsam eğer normalde günüm bugün pazartesi kesin çıkar diye umut ediyorum inşAllah vardır yaaa
Senin gününe ne kadar var ki ?Tamam Yarın test al yap bakalım eczane den. Bana da yaz mutlaka.
Ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum.