- 8 Şubat 2013
- 619
- 580
- Konu Sahibi second_life
Maalesef değilim Gebelik ve kan testim pozitifti ancak 3-4 gün sonra regl yaşadım kimyasal gebelikmişHamile misiniz son durum nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef değilim Gebelik ve kan testim pozitifti ancak 3-4 gün sonra regl yaşadım kimyasal gebelikmişHamile misiniz son durum nedir
Tabiki olabilirsiniz bat gününüze az kalmış evde test yaptınız mı?Bilgilerinize ihtiyacım var
Yok yapmadım hayır genelde regl gecikmesini bekleyin falan diye duyuyorum ama reglime 5 veya 6 gün vardı afedersiniz böyle kahve rengi akıntım da oldu aslindaTabiki olabilirsiniz bat gününüze az kalmış evde test yaptınız mı?
Yerleşme kanaması olabilir o bugün test yapın bence inşallah hayırlı haberler alırsınız :)Yok yapmadım hayır genelde regl gecikmesini bekleyin falan diye duyuyorum ama reglime 5 veya 6 gün vardı afedersiniz böyle kahve rengi akıntım da oldu aslinda
İnşAllah yaaa çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahYerleşme kanaması olabilir o bugün test yapın bence inşallah hayırlı haberler alırsınız :)
Sizin bebisiniz var mı belirtileriniz falan nasıldı yani neler yaşadınız bilgi verirmisinizYerleşme kanaması olabilir o bugün test yapın bence inşallah hayırlı haberler alırsınız :)
Evet bende şuan 7 haftalık hamileyim benim öncesinde göğüs hassasiyetim vardı sağ kasığımda ara ara batmalar ani sancılar geliyordu belim aşırı derecede ağrıyordu mide bulantısı ani duygu değişimi çok zırlardım herşeye neyse tabi daha adetime bir hafta vardı içime doğdu test yaptm ilk silik çizgiyi gördüm akıntım çok oluyordu beyaz kokusuz şekilde inşallah sende hamilesindirSizin bebisiniz var mı belirtileriniz falan nasıldı yani neler yaşadınız bilgi verirmisiniz
Evet bende şuan 7 haftalık hamileyim benim öncesinde göğüs hassasiyetim vardı sağ kasığımda ara ara batmalar ani sancılar geliyordu belim aşırı derecede ağrıyordu mide bulantısı ani duygu değişimi çok zırlardım herşeye neyse tabi daha adetime bir hafta vardı içime doğdu test yaptm ilk silik çizgiyi gördüm akıntım çok oluyordu beyaz kokusuz şekilde inşallah sende hamilesindi
Ooo maşAllah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah yaa bende bu dediklerinin bazıları var sadece bu kasığımda ki hafif ağrı kahve rengi lekelen me bide akıntım oluyor yaaa göğüs ağrısı duygu değişimi falan yok bendeEvet bende şuan 7 haftalık hamileyim benim öncesinde göğüs hassasiyetim vardı sağ kasığımda ara ara batmalar ani sancılar geliyordu belim aşırı derecede ağrıyordu mide bulantısı ani duygu değişimi çok zırlardım herşeye neyse tabi daha adetime bir hafta vardı içime doğdu test yaptm ilk silik çizgiyi gördüm akıntım çok oluyordu beyaz kokusuz şekilde inşallah sende hamilesindir
Amin inşallah canım kucağımda da görürüm Allah nasip ederseOoo maşAllah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah yaa bende bu dediklerinin bazıları var sadece bu kasığımda ki hafif ağrı kahve rengi lekelen me bide akıntım oluyor yaaa göğüs ağrısı duygu değişimi falan yok bende
Ya en az 3 veya 4 gün sürdü ama tabi böyle sürekli değil ara oldu dün ise sadece çok özür diliyorum burda sadece peceteyle dilerken hafif pembemsi bı akıntı gelmeye başladıAmin inşallah canım kucağımda da görürüm Allah nasip ederse
Kahverengi lekelenme yerleşme kanaması oluyor ama tabi kaç gün sürdüğü önemli tatlım
Adet olmanız gereken tarih kaçıydı pekiYa en az 3 veya 4 gün sürdü ama tabi böyle sürekli değil ara oldu dün ise sadece çok özür diliyorum burda sadece peceteyle dilerken hafif pembemsi bı akıntı gelmeye başladı
Normalde yarın olmam gerekiyor bilmiyorum inşAllah olmam bugün de hafta sonu eczane bulmakta meseleAdet olmanız gereken tarih kaçıydı peki
Dediğim gibi eğer eczaneye gitme şansınız varsa test alın yapın varsa hayli hayli çıkar zaten
Kasık ağrın önceki gibi adet olurken belirtilerin var mı peki niyeyse hamile olduğuna kendimi inandırmaya çalışıyorumNormalde yarın olmam gerekiyor bilmiyorum inşAllah olmam bugün de hafta sonu eczane bulmakta mesele
Yok işte normalde adet olacağım gün sadece belim ağrır ve 1veya 2 saat sonra adet olurum direkKasık ağrın önceki gibi adet olurken belirtilerin var mı peki niyeyse hamile olduğuna kendimi inandırmaya çalışıyorum
Sende bile ümit yok ben kendime nediyimKasık ağrın önceki gibi adet olurken belirtilerin var mı peki niyeyse hamile olduğuna kendimi inandırmaya çalışıyorum
İnşallah hamilesindir canım çünkü adet tarihinden önce lekelenme yaşamışsın yarın ola hayrola bana da haberdar etYok işte normalde adet olacağım gün sadece belim ağrır ve 1veya 2 saat sonra adet olurum direk
Bende Ümit var kız dediklerin o yola çıkıyor herkesin belirtisi aynı olmazSende bile ümit yok ben kendime nediyim
İnşAllah canm yaaaİnşallah hamilesindir canım çünkü adet tarihinden önce lekelenme yaşamışsın yarın ola hayrola bana da haberdar et