- 8 Şubat 2013
- 619
- 580
-
- Konu Sahibi second_life
Hepsi 7. Dakika da çekildi kuruma mı emin olamadım bendeEn sonunda çok silik gördüm ama kuruma olabilir kan verin
Balım ben silik çizgi görüyorum , sağlıklı gebelikler dilerimHepsi 7. Dakika da çekildi kuruma mı emin olamadım bendeYarın belki bi test daha yapabilirim
Pamuğum daha erken o yüzden silik çizgiAyy inşallah vardırBen daha net bir çizgi bekledim o yüzden ümitlenmemiştim fazla
Yarın bat günüm bir test daha mı yapsamPamuğum daha erken o yüzden silik çizgi
Yarın sabahtan yap bakalım, belki daha da koyulaşııırrrYarın bat günüm bir test daha mı yapsambi de karın ağrım var regl mi olacağım acaba diyorum hiç belirti aramadan beklemek en iyisi galiba
İnşallah çiçeğim çok teşekkürlerYarın sabahtan yap bakalım, belki daha da koyulaşııırrr
Yaa var bebiş bence maşallah özel olmazsa ne kadar zamandır çocuk dusunuyosunuz acabaBu bugün yaptığım test Bat günüm takvime göre bugün
İnşallahYaa var bebiş bence maşallah özel olmazsa ne kadar zamandır çocuk dusunuyosunuz acaba
Ya benimde ikinci lütfen bana dua eder misiniz bende hamile kalırım bu ay inşallahİnşallahbu 2. Deneme ayımız ama kasımdan beri düşünmeye başladık
Tabiki ederimYa benimde ikinci lütfen bana dua eder misiniz bende hamile kalırım bu ay inşallahhamilelerin duası kabul olurmus
Tabi ki ederim canım rabbim inşallah bebeğini sağlıklı sıhhatli dogum yapıp büyütmeyi nasip etsinTabiki ederimRabbim gönlündekini hayırlı kılsın yürekten isteyen bizlere bir emanet nasip eylesin sende bana eder misin dua
İnşallah çiçeğim sana da inşallah gönülden söylüyorumTabi ki ederim canım rabbim inşallah bebeğini sağlıklı sıhhatli dogum yapıp büyütmeyi nasip etsin
Çok sağol canım Allah razı olsunİnşallah çiçeğim sana da inşallah gönülden söylüyorum
Hamile misiniz son durum nedirBu bugün yaptığım test Bat günüm takvime göre bugün