• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 2 gün kala gebelik testi

Nazenin34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Yumurtlama dönemem üzerinden 13 gün gecti. Tahmini adet tarihime 2 gün var. Bugün dayanamayip gebelik testi yaptim negatif çıktı. Gögüslerimde hafif ağrı var başka bi belirtim yok. Adete 2 gün kala negatif çıktıysa sonradan pozitif olma şansı var mıdır?

Bence adet olana kadar bi ihtimal vardır, hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar. Yumurtlama dönemem üzerinden 13 gün gecti. Tahmini adet tarihime 2 gün var. Bugün dayanamayip gebelik testi yaptim negatif çıktı. Gögüslerimde hafif ağrı var başka bi belirtim yok. Adete 2 gün kala negatif çıktıysa sonradan pozitif olma şansı var mıdır?
Biraz daha bekle adetten 1 hafta gecikme olursa öyle yap en azından daha az strest yapmış olursun hayırlısı olur inşallah

Merhaba bende senin gibi iki günüm kaldı ve çok sabırsızım bende göğüs agrısı adet olacak gibi ağrilarım var inşallah hüsran olmaz yine

Ben 33 günde bir hasta olurum geçen ayda iki kez hasta oldum ve 28 inde oldum enson ne zmaan hasta olacağımıda bilmiyorum kafayi yicem eğer 28 olacaksam şuan iki gün var
Adet olacak gibi kasık ağrısı var göğüs ağrısı var hafif Böyle olupta hamile öğrendiğini öğrenen varmı acaba ben daha yeni kayıt açtım yanlış biyere yazdıysam kusura bakmayın lütfen

Back
X