Bat geçmesini beklemek en doğru kararPazartesi günü beklenen adet tarihim. Gebelik testi yaptım negatif, erken gebelik testim de negatif. Ama kana bakmadım. 28 günde bir adet oluyorum. Yumurtlama düzenim de 14. Günde. Yani düzenle alakalı bi aksama yok. Bu durumda idrarda çıkmamış olması kesin sonuç mudur yoksa hala umut var diyebilir miyiz? Adetim gecikecek mi onu da bilmiyorum, olacak gibi karnım belim bacaklarım ağrıyor
Bekleyeceğim, kan vermeyeceğim ama kendimi çokkk üzgün hissediyorumBat geçmesini beklemek en doğru karar
Keşke bi mucize olsa, bizim de bahçemizde çiçek açsaBen de aynı şekildeyim. Yarın regl günüm kaset test erken gebelik testi negatif. Açıkçası ben fe merak ediyorum :/
Keşke arkadaşım keşkeKeşke bi mucize olsa, bizim de bahçemizde çiçek açsa
Ben çatlatma iğnemi vuruldum eczacımız biz stres yaptığımız için olmuyor beklentiyi yüksek tutmamak lazım dr um ne derse onu yapıyorum hatta öbür aya femara isteyecek şekilde prpgramladım kendimi şimdi klomen kullanmıştım negatiflere o kadar alıştım ki artık garipsemiyorum üzülmüyorum da öncesinde iki sene kendimi yedim çünkü boş yereBekleyeceğim, kan vermeyeceğim ama kendimi çokkk üzgün hissediyorum
Merhaba, peki kanda mı yoksa idrarda mı negatif görmüştünüz? Pozitif olduğunu öğrendiğinizde beta hcg kaçtı acabakızlar regle 2-3 kala negatif görüp regl günü pozitif görmüştüm ben
idrarda negatifti , regl olmadığımın ertesi sabahı 1. gecikme günü 34 beta idiMerhaba, peki kanda mı yoksa idrarda mı negatif görmüştünüz? Pozitif olduğunu öğrendiğinizde beta hcg kaçtı acaba
İdrar kaset test miydi peki erken test miydi ? Ve ne zaman yapmıştınız adetinize kaç gün kala? Ben adetime 1-2 gün kala kaset test yaptım negatifti ama üç gün geciktim bugün kan verdim acaba pozitif olur mu bilmiyorum çok istiyoruz ama ümitsizlik de var. Peki testiniz tamamen mi negatifti silik çizgi var mıydıidrarda negatifti , regl olmadığımın ertesi sabahı 1. gecikme günü 34 beta idi
kaset dandik eczane testiydi , tamamen negatifti adete 2-3 gün vardı i regl olmadım ertesi sabah 34 beta ile hamile olduğumu öğrendim , kalp atışı durduğu için haybettimİdrar kaset test miydi peki erken test miydi ? Ve ne zaman yapmıştınız adetinize kaç gün kala? Ben adetime 1-2 gün kala kaset test yaptım negatifti ama üç gün geciktim bugün kan verdim acaba pozitif olur mu bilmiyorum çok istiyoruz ama ümitsizlik de var. Peki testiniz tamamen mi negatifti silik çizgi var mıydı