Adete 2 gün kala beta 86

gonlumunefendisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
35
9
29
Merhaba ben ovulasyon testi yapıyordum adete 2 gün kala koyu çıktığı için ve kasıklarımda batma olduğu için şüphelendim ve test pozitif çıktı. Kan testimde 86 çıktı çok şükür pozitif. 8 aydır bekliyorum yumurta rezervim düsük cıkmıatı. Şuan adet 5 gün gecikti kese görebilir miyim programa göre 4hafta3 gün gözüküyor. Beta testi başka vermediğim için yükselmeyi de bilmiyorum. İlk ultrasonda keseyi ne zaman gördünüz

Keseyi görmek için 4 hafta 3 gün erken olabilir bekleyebilirseniz biraz daha bekleyin bence hem kese hem kalp atışını duyar ve görürsünüz gidince bende tam 7 haftalık iken gidicem ikisi için

Keseyi görmek için 4 hafta 3 gün erken olabilir bekleyebilirseniz biraz daha bekleyin bence hem kese hem kalp atışını duyar ve görürsünüz gidince bende tam 7 haftalık iken gidicem ikisi için
Geçen pazartesi gitmiştim ve 10 gün içinde ayakta tedavi ğcretsiz hakkımız oluyorya sırf onu değerlendirmek için gideceğim yarın yada öbürgün inşallah büyük ihitimal gözükmeyecek bidaha dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı 7- haftalıkken giderim büyük ihtimal

İnşallah görebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…