Adete 15 gün kala Leke

Kumrlmmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
111
11
34
Arkadaşlar adetime 15 gün var belkide 20 çünķu belli olmuyo bazen 35 gün oluyo bir gün önce akintiyla gelen pembe leke gördüm bugünde bi kaç kere lavobaya gittiğimde iğne ucu kadr lekeler gördüm yerleşme kanamasi bu kadar erken olabilir mi veya başka bişey yaşiyan varsa yardimci olurmusunuz lütfen teşekkürler

Yumurtlama kanaması ya da ara kanama da olabilir canım.

Yumurtlama lekesidir tam zamanı çünkü. Bu günleri değerlendirin

Evet yumurtlama günlerimdeyim ağrılarimda var hafif iğne batiriyolar bazen sanki hiç yaşamamiştim ilk defa başima geliyo vardr bundada bir hayır

Benim bir evladim var ikincisini istiyoruz rabbimin izniyle hiç olmayanları düşünüyorum nasıl zormuş heray beklemek rabbim isteyen herkese hayirli sağlikli evlat nasip etsin o güzel duyguyu yaşatsin banada ikinci kez yaşatsin inşallah

Amin canım vala öyle büyük sabır istiyor bende ilk cocuk için 5 aydır deniyorum. Sağlıkla sıhhatle zamanı gelince olsun inşallah

Birazda kafa rahat olsun diyolar ben ilkte öyle oldu ayaklarimi havaya dikerdim oldumu olcakmi hiç düşubmedim ve ilk aydan snra kldim

Merhaba hamile misiniz aynı şeyi bende yaşadım adetime tam 14 gğn varken kahve rengi leke geldi banada ilk defa oldu o yüzden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…