Yumurtlama kanaması ya da ara kanama da olabilir canım.Arkadaşlar adetime 15 gün var belkide 20 çünķu belli olmuyo bazen 35 gün oluyo bir gün önce akintiyla gelen pembe leke gördüm bugünde bi kaç kere lavobaya gittiğimde iğne ucu kadr lekeler gördüm yerleşme kanamasi bu kadar erken olabilir mi veya başka bişey yaşiyan varsa yardimci olurmusunuz lütfen teşekkürler
Yumurtlama lekesidir tam zamanı çünkü. Bu günleri değerlendirinArkadaşlar adetime 15 gün var belkide 20 çünķu belli olmuyo bazen 35 gün oluyo bir gün önce akintiyla gelen pembe leke gördüm bugünde bi kaç kere lavobaya gittiğimde iğne ucu kadr lekeler gördüm yerleşme kanamasi bu kadar erken olabilir mi veya başka bişey yaşiyan varsa yardimci olurmusunuz lütfen teşekkürler
Amin canım vala öyle büyük sabır istiyor bende ilk cocuk için 5 aydır deniyorum. Sağlıkla sıhhatle zamanı gelince olsun inşallahBenim bir evladim var ikincisini istiyoruz rabbimin izniyle hiç olmayanları düşünüyorum nasıl zormuş heray beklemek rabbim isteyen herkese hayirli sağlikli evlat nasip etsin o güzel duyguyu yaşatsin banada ikinci kez yaşatsin inşallah
Rabbim en yakın zamanda hayırli bir evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese canımAmin canım vala öyle büyük sabır istiyor bende ilk cocuk için 5 aydır deniyorum. Sağlıkla sıhhatle zamanı gelince olsun inşallah
Amin canım inşallahRabbim en yakın zamanda hayırli bir evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese canım
Merhaba hamile misiniz aynı şeyi bende yaşadım adetime tam 14 gğn varken kahve rengi leke geldi banada ilk defa oldu o yüzden merak ettimArkadaşlar adetime 15 gün var belkide 20 çünķu belli olmuyo bazen 35 gün oluyo bir gün önce akintiyla gelen pembe leke gördüm bugünde bi kaç kere lavobaya gittiğimde iğne ucu kadr lekeler gördüm yerleşme kanamasi bu kadar erken olabilir mi veya başka bişey yaşiyan varsa yardimci olurmusunuz lütfen teşekkürler