• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 12 gun kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Miya357

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
565
633
23
Kizlar yarim saat once kahvrengi lelenmem.oldu adetimede 12 gun var bu nedir basina boyle bisey gelen varmi

Başıma gelmedi ama yerleşme için erken gibi ama yumurtlamanız en erken 5 gün önceyse ki bu adetin 7.günü oluyor ancak o zaman yerleşme olabilir..

bazı kadınlar da yumurtlama esnasında kahverengi lekelenme yaşıyormuş. Ovulasyon lekelenmesi daha yüksek ihtimal gibi.. Ovulasyon testi yaptınız mı?

Yok canim ovu testi yapmadim adetim 18 kasimdi 4 gun oldu 4 gunu iliskim oldu adetimin bittigi gun oda bidaha olmadi esim sehir disinda calistigi icin ihtimal varmidir acaba

Yok canim ovu testi yapmadim adetim 18 kasimdi 4 gun oldu 4 gunu iliskim oldu adetimin bittigi gun oda bidaha olmadi esim sehir disinda calistigi icin ihtimal varmidir

30 kasim 1 aralik 2 ralik 3 aralik bugune kadar cok agrim oldu bugunde hic agrim yok lelenme oldu sabah kahvremgi

30 kasim cok agrim oldu kasiklarda sag tarafta sonraki bir iki gun az bugun hic yok

Yok canim ovu testi yapmadim adetim 18 kasimdi 4 gun oldu 4 gunu iliskim oldu adetimin bittigi gun oda bidaha olmadi esim sehir disinda calistigi icin ihtimal varmidir acaba
Anladığım şu adetin 5. 6. 7. Ve 8. Günleri ilişkin oldu. Eğer doğru anladıysam yumurtlama bu kadar erken olmaz ama nasip ya 9.10. ve 11. Gün yumurtlaman olduysa gebe kalmış olabilirsin ama bu gerçekten küçük ihtimal.. Regl döngün 23-25 günde bir olsaydı yüksek ihtimaldi ama yine anladığım kadarıyla döngün 30 gün gibi.

30 kasim cok agrim oldu kasiklarda sag tarafta sonraki bir iki gun az bugun hic yok
Canım inşallah mucize olmuştur eşin şehir dışında olması ne demek çok iyi biliyorum.. Benim eşim de 4 yıldır ayrı şehirde, yumurtlamaya adam akıllı denk gelmiyoruz.. O yüzden sorun var mı onu bile anlayamıyoruz biz.

İnşallah mucize olmuştur ve yerleşme kanamasıdır. Ama tüm her şeyin yumurtlama gösteriyor :((

Sagolasin canim rabbim seninde yardimcin olsun asker benim esim o yuzden 3 syda bir yan yana geliyoz syni yumurtla gunune denk gelmiyor hayirlisi olsun rabbimden

Back
X