Yerleşme kanaması beklenen adetten 2-3 gün önce olur. 12 gün önceden yerleşme kanaması görülmez. Zaten yumurtlama gününüz tahmini 2-3 gün öncedir.Eşimle korunmasız ilişki yaşıyoruz adetime 12 gün var dün akşam eşimle birlikteliğimiz oldu 10 dkka falan sonra çok az kırmızı bi kanamam oldu bugün de az az peçeteye sildiğim zaman sadece gün boyu sulu pembe ve kahverengi kıvamda lekelenme gördüm böyle bişey yaşayan var mı yerleşme olabilir mi ağustos ayında hsg çekilmiştim
Yerlesme kanamasi ihtimalide duşunule bilir.Hsgdan kaynaklida ola bilir.Dikkat edin.Eşimle korunmasız ilişki yaşıyoruz adetime 12 gün var dün akşam eşimle birlikteliğimiz oldu 10 dkka falan sonra çok az kırmızı bi kanamam oldu bugün de az az peçeteye sildiğim zaman sadece gün boyu sulu pembe ve kahverengi kıvamda lekelenme gördüm böyle bişey yaşayan var mı yerleşme olabilir mi ağustos ayında hsg çekilmiştim
30 günde oluyorum 12 kala yaşadımDongunuz kac gun? Eger uzun bir dongunuz varsa olabilir bence
Yumurtlama erken gördüm 5-6 gün sonra bu lekelenme olayı olduYerleşme kanaması beklenen adetten 2-3 gün önce olur. 12 gün önceden yerleşme kanaması görülmez. Zaten yumurtlama gününüz tahmini 2-3 gün öncedir.
Yükselme ihtimali olabilir tabii. Beta 1.20 çıkıp daha sonra hamile olduğunu öğrenenler var.Benim döngüm 32 gün ama bazen 34 falan buluyor ben iliskiden 11 gün sonra çok az pembe bi lekelenme gördüm bir daha da görmedim adet tarihine 12 gün falan vardı bu yerleşme kanaması olabilir mi lekelenmeden 6 gün sonra kan verdim ama 2.0 Bat ise 5 ekim
Ay insAllah.Yükselme ihtimali olabilir tabii. Beta 1.20 çıkıp daha sonra hamile olduğunu öğrenenler var.
Sonuç ne hamjlemisinizBenim döngüm 32 gün ama bazen 34 falan buluyor ben iliskiden 11 gün sonra çok az pembe bi lekelenme gördüm bir daha da görmedim adet tarihine 12 gün falan vardı bu yerleşme kanaması olabilir mi lekelenmeden 6 gün sonra kan verdim ama 2.0 Bat ise 5 ekim
Hamile miymissinizAy insAllah.
Hayır değilimHamile miymissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?