• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 12 gün kala pembe lekelenme

Bayangul

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
23
3
1
26
Eşimle korunmasız ilişki yaşıyoruz adetime 12 gün var dün akşam eşimle birlikteliğimiz oldu 10 dkka falan sonra çok az kırmızı bi kanamam oldu bugün de az az peçeteye sildiğim zaman sadece gün boyu sulu pembe ve kahverengi kıvamda lekelenme gördüm böyle bişey yaşayan var mı yerleşme olabilir mi ağustos ayında hsg çekilmiştim

Eşimle korunmasız ilişki yaşıyoruz adetime 12 gün var dün akşam eşimle birlikteliğimiz oldu 10 dkka falan sonra çok az kırmızı bi kanamam oldu bugün de az az peçeteye sildiğim zaman sadece gün boyu sulu pembe ve kahverengi kıvamda lekelenme gördüm böyle bişey yaşayan var mı yerleşme olabilir mi ağustos ayında hsg çekilmiştim
Yerleşme kanaması beklenen adetten 2-3 gün önce olur. 12 gün önceden yerleşme kanaması görülmez. Zaten yumurtlama gününüz tahmini 2-3 gün öncedir.

Yerlesme kanamasi ihtimalide duşunule bilir.Hsgdan kaynaklida ola bilir.Dikkat edin.

Benim döngüm 32 gün ama bazen 34 falan buluyor ben iliskiden 11 gün sonra çok az pembe bi lekelenme gördüm bir daha da görmedim adet tarihine 12 gün falan vardı bu yerleşme kanaması olabilir mi lekelenmeden 6 gün sonra kan verdim ama 2.0 Bat ise 5 ekim

Yerleşme kanaması beklenen adetten 2-3 gün önce olur. 12 gün önceden yerleşme kanaması görülmez. Zaten yumurtlama gününüz tahmini 2-3 gün öncedir.
Yumurtlama erken gördüm 5-6 gün sonra bu lekelenme olayı oldu

Benim döngüm 32 gün ama bazen 34 falan buluyor ben iliskiden 11 gün sonra çok az pembe bi lekelenme gördüm bir daha da görmedim adet tarihine 12 gün falan vardı bu yerleşme kanaması olabilir mi lekelenmeden 6 gün sonra kan verdim ama 2.0 Bat ise 5 ekim
Yükselme ihtimali olabilir tabii. Beta 1.20 çıkıp daha sonra hamile olduğunu öğrenenler var.

Mrb iyi aksamlar adetim 12 gün var korunmasiz ilişki yaşıyorum yumurtlama programi indirdim tahmini yumurtlamam dünendi bugün 5.gubdeyim ama bu iki gündür çok fazla bel ağrısı kasik agrisi vardi sizce hamile olabilirmiyim bu arada belki bilirsiniz zam düşmesini beni bitane zamım duşmüstü 1 ay önce yaptirdim Bi tane hekim kadinin yaninda sonra adet oldum bu ay bekliyorum inşallah

Sonuç ne hamjlemisiniz

Kızlar bende adetime 11 gün kala açık pembe bir kanama yaşadım birbucuk gün sürdü ve bitti yumurtlama kanaması diye düşündüm ama şuan adetim 2 gün gecikti sizce o kanama yerlesme kanaması mıdır. Yani yerleşme kanaması adetten 11 gü önce olur mu acil cevap lütfen

Benim de 11 günüm var pembesi kan geldi ne anlama geliyor bilen var mı adetim 11gün var bel ağrısı çekiyorum

Benim de adete 11 gün var pembesi kahverengi kan geldi bunun ne anlama geliyor daha adet e var çünki

Back
X