• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 11 gün kala ilişki sonrasında pembe leke gelmesi

Mucizemms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2024
4
0
1
28
Merhaba kızlar ilk defa başıma geldi de adet bittikten sonra düzenli birliktelik sırasında pembe leke geldi ve günaşırı yaparken 2 ilişki de de geldi yerleşme kanaması olabilir mi

Evet ilk defa başıma geldi ama normalde birsey yok affedersiniz ama ilişki sırasında pembe leke oldu ve sonrasında kahverengi geldi ve bitti

Benimde reglime 11 gün var pazartesi kahverengi leke geldi muhtemelen yumurtlama sebepli olduğunu düşünüyorum. Sizinde öyle olabilir ya da ilişki sırasında tahriş olmuş olabilir

Kusura bakmayın ama ilişki sırasında herhangi bir zorlama da olmadı. İlk defa ilişkide pembe lekelenme oldu peçeteye geldi sonrasında günlük ped de kahverengi leke oldu

Leke aynı gün gelmiş bnde pembe geldi 1gün sürdü ve bitti bnde regl gününü bekliyorum bir de spiral var doktor olabilir dedi

Merhabalar benimde normalde yarın bekliyorum ama adetime 2 gün kala pembe leke geldi ve devam etmedi inşallah yerleşmedir.

Back