Gebeliğe Hazırlık Adete 11 gün kala hamile kalanlar yardim.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Omur3510

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
66
45
33
Kizlar benim sat 21 ağustostu ben bu ay ovulasyon testi aldim ve 9-10 eylülde çift çizgiyi gördüm sonraki 3 günü degerlendirdim.ama yumurtlama tarihim adete 11 gün kala olmuş oluyo bu şekilde bu ay hamile kalma şansim var mı böyle hamile kalanlar yardmcı olabilir mi?bu durum geç döllenme mi oluyor

Çok karışık yazmışsiniz anlamadım. Yumurta catladiktan on dört gün sonra regl olunur, ovulasyon da çift çizgi olunca üç gün içinde yumurta çatlar. Buna göre hesap yapabilirsin. Benim yumurtam catladiktan 10 gün sonra gebelik testi olarak idrarda pozitif gördüm buna göre de hamilelik testi yapabilirsin.

Ben şöyle anlatim sze bende yumurtlama dönemi gec oluyo galiba ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptim ve adetin basladigi gunden baslayarak sayinca 19.gune denk geliyor onu anlatmak istemistim

Ben şöyle anlatim sze bende yumurtlama dönemi gec oluyo galiba ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptim ve adetin basladigi gunden baslayarak sayinca 19.gune denk geliyor onu anlatmak istemistim
kaç günde bir adet oluyorsun cnm, 21. güne kadar yumurtanın çatlamısında bir sorun olmuyor hatta 21. gün progesteron testi yapıyor doktorlar yumurtanın o ay 21.günden önce çatlayıp çatlamadığına dair. düzenli adet oluyorsan örneğin 30 günde bir oluyorsan eksi 14 yapacaksın o zaman da 16. gün yumurtan çatlamıştır ama düzenli değilse değişir. hadi inş bu ay tutar.

Normalde 30 günde bir adet göruyorum canm ama gecen ayda 4-5 günluk gecikme yaşamıstm inşaAllah bu ay olur artik.onemli günleri değerlendirdik baklm

Kizlar benim sat 21 ağustostu ben bu ay ovulasyon testi aldim ve 9-10 eylülde çift çizgiyi gördüm sonraki 3 günü degerlendirdim.ama yumurtlama tarihim adete 11 gün kala olmuş oluyo bu şekilde bu ay hamile kalma şansim var mı böyle hamile kalanlar yardmcı olabilir mi?bu durum geç döllenme mi oluyor

Testlere başvurmadan önce kendiniz denediniz mi hamile kalmayı ? Denediniz de hamile kalamadınız sonra mı testlere başvurdunuz uygun günleri kovaladınız ? Şayet denemediyseniz o testi bi kenara atın ve güzel bi zamanda deneyin 3 hafta sonra test yapın olmazsa sonuca göre ovulasyona yada doktora yönelirsiniz. Ama önce kendiniz deneyin doğal şekilde hiç bişeye uyum sağlamaya çalışmadan.

Testlere başvurmadan önce kendiniz denediniz mi hamile kalmayı ? Denediniz de hamile kalamadınız sonra mı testlere başvurdunuz uygun günleri kovaladınız ? Şayet denemediyseniz o testi bi kenara atın ve güzel bi zamanda deneyin 3 hafta sonra test yapın olmazsa sonuca göre ovulasyona yada doktora yönelirsiniz. Ama önce kendiniz deneyin doğal şekilde hiç bişeye uyum sağlamaya çalışmadan.
1 senelik evliyim 4 aydir normal sekilde deniyoruz olmuyo bende bu sefer ovulasyon testlerini denemek istedim yumurtlama zamanini kacirmamak icin

X