Adet döngüsü 28 gün
Yumurtlama dediğin 14. gün
Siz daha 11 gün varken belirti yaşadığınıza inanıyorsunuz.
Gerçekten içten içe seviştikten üç gün sonra gebelik olabileceğine inanıyor musunuz?
Bir sabredin de sperm yumurtayla buluşsun,bir el sıkışsın, tokalaşsinne bu acele
Amin inşallah canımAyyyy gözün aydın canım Allah'ım banada bu duyguyu tekrar yasatsin
Verdim yarın cikicakmis sanirimYaa çok güzelkan verdin mi
Eylülden beri deniyoruz canım ilk 6 ay bekledik kalmadım en sonunda doktora gittik rahimde yunurtaliklarda falan hicbir problem cıkmadı sonra hormonlarima bakti prolaktinim 27 cikti onun icin dostinex verdi 1 ay onu kullandim 20 ye dustu. Esimde o sirada test verdi hareket dusuklugu var dedi doktor 1 kutu sabah hap aksam toz granul olan takviyeden kullandi hatta daha bitmedi bile kutusu. Gecen ay normal yine yumurtlama gunlerimi degerlendirdik okadar canim. Hala şokun etkisinden cikamadim tabi o ayri kan sonucum ciksin doktorumada yazicamÇokk sevindim haayırlı olsunn. Ne kadar süredir deniyordunuz bize neler önerirsin
bahsettiğiniz belirtiler yumurtlama belirtisi büyük ihtimalle bu dönemde yumurtladınız ve eger bu hafta değerlendirdiyseniz 9 -10gün sonra gebe olup olmadığınız kesinleşirKızlar şuan adetime 11 gün var benim dün göğüslerimde ağrı başladı dokunduğum zaman sızladığını hissediyorum bugünde kasık ağrım başladı adet olcakmışım gibi ve arada sıcak basması gibi şeyler oluyo ateşim varmış gibi pms dönemim adetime 4 5 gün varken başlar sinirlilik kasık ağrısı baş ağrısı falan. Bu şekil erken belirtiler yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda ??
Hadi inşallahVerdim yarın cikicakmis sanirim
Gebeyim canim bu sabah yaptim 2 defa 2 side cifr cizgi kan verdim sonucumu bekliyorumbahsettiğiniz belirtiler yumurtlama belirtisi büyük ihtimalle bu dönemde yumurtladınız ve eger bu hafta değerlendirdiyseniz 9 -10gün sonra gebe olup olmadığınız kesinleşir
Amin canım inşallahKan sonucunda iyi çıkacak bence inşallah. Darısı bizlerin başına
Ah gözün aydın olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGebeyim canim bu sabah yaptim 2 defa 2 side cifr cizgi kan verdim sonucumu bekliyorum
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağsaglimEylülden beri deniyoruz canım ilk 6 ay bekledik kalmadım en sonunda doktora gittik rahimde yunurtaliklarda falan hicbir problem cıkmadı sonra hormonlarima bakti prolaktinim 27 cikti onun icin dostinex verdi 1 ay onu kullandim 20 ye dustu. Esimde o sirada test verdi hareket dusuklugu var dedi doktor 1 kutu sabah hap aksam toz granul olan takviyeden kullandi hatta daha bitmedi bile kutusu. Gecen ay normal yine yumurtlama gunlerimi degerlendirdik okadar canim. Hala şokun etkisinden cikamadim tabi o ayri kan sonucum ciksin doktorumada yazicam
Hadi inşallah
Thancss one 30 kapsül + 30 saşe canım bunu kullandı. Amin inşallahCanım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağsaglimeşimde sperm hareket düşüklüğü var takviye merak ettim faydası olmuş ismi ne öğrenebilir miyim
624 cikti betamKan sonucunda iyi çıkacak bence inşallah. Darısı bizlerin başına
Valla maşallah kaç gün nasıl beklediniz ben aklıma düşer düşmez başlıyorum teste624 cikti betam
3 gün geçti adetin oyle test yaptimValla maşallah kaç gün nasıl beklediniz ben aklıma düşer düşmez başlıyorum teste